- 6,796
- 1,997
- 113
liste şu şekilde
ballantines 70
jameson
ballantines 70
jameson
yok 19 kişi var listede nerrdeyse en başından beri takipte olan bana kalsa 10a düşürürdüm bunu ben de neyselistede indy eleven bile var
Yok o biricik içer öyle ucuz şeylerle işi olmaz 😆liste şu şekilde
ballantines 70
jameson
Oha o kadar var miyok 19 kişi var listede nerrdeyse en başından beri takipte olan bana kalsa 10a düşürürdüm bunu ben de neyse![]()
Guncelleme diyebilirBi bokluk çıkarmaz umarım sağlam sitedir padişah
300ü 8 bin yaptıydık lasen kazaniyorsun unutma geçen 300 u kaç yaptığını
ilk 4 ile beraber mi 19 abiyok 19 kişi var listede nerrdeyse en başından beri takipte olan bana kalsa 10a düşürürdüm bunu ben de neyse![]()
3 hesapla sen varsın zatenOha o kadar var mi
Yamyamları almasaydın kirveyok 19 kişi var listede nerrdeyse en başından beri takipte olan bana kalsa 10a düşürürdüm bunu ben de neyse![]()
abi sana 10.000 verecez ilk 2 adıma bakmicaz sen 30 yaparsın yine onu300ü 8 bin yaptıydık la
yok beeeeeeee ney şu şarabın markası bakıp geleyimYok o biricik içer öyle ucuz şeylerle işi olmaz 😆
İkide bir aynı şeyi demeyi bırak 3 hesapmis kanıtla o zaman3 hesapla sen varsın zaten
Reis naptın ya.okadar kim vardı 1mesaj yazanidami aldın naptın.neysr bakalimm öyle diyorsan oylediryok 19 kişi var listede nerrdeyse en başından beri takipte olan bana kalsa 10a düşürürdüm bunu ben de neyse![]()
küpmüşYok o biricik içer öyle ucuz şeylerle işi olmaz 😆
o son dakikada gelen gol ile oldu birde siteye bahşiş biraktin300ü 8 bin yaptıydık la
Padişah 1 kere iptal ettiyse ikinci şak diye öder ancak 1. Çekimi iptalde 3 saat bekletiyorsa geçmiş olsun sene 2050 de anca çekerPadişahsa yarın öğlene anca gelir o para 😂
Cumartesi miyok beeeeeeee ney şu şarabın markası bakıp geleyim