- 34,247
- 12,568
- 113
Bu saatde kilo yaparEkmek arası zeytin
Bu saatde kilo yaparEkmek arası zeytin
Bende basket de tek tek sayı yazmayı sevmem kaç yaşında insanız tuhaf oluo insanReis sağlam dost 5 kişiden 1 kişidir bu forumda bende 100 sayfa varsa yüz sayfadır takip ediyorum ama yorum yazamıyorum çünkü , alışkın değilim bakın sayfalarca emoji atıp destek verdik onu o şekilde kıyaslayamazsın koca rollde ikinci mesajımçok yazan dost değildir çok yazan ,5 kişiden birisi dosttur diğerleri yine bir umut üç beş kuruş kalır mı diyen art niyetli insanlardır forumu benden daha iyi bilirsiniz
Estafurullah kral yok yanlış anlamadım problem yok cansınLafım sana degl kral yanlış anlaşıldıysa ö dilerm 🙏
Haydaaacıkmaz sokaktayım karsıda köpekler var taksi parası cıkar mı 🤣🤣🤣
EywEstafurullah kral yok yanlış anlamadım problem yok cansın
Sen gelince o yaşlara oynarsın sende 😆Bende basket de tek tek sayı yazmayı sevmem kaç yaşında insanız tuhaf oluo insan
Hele 50-55 yaşında dayilarin sweeet Bonanza oynaması 😆😆
Arada geliyor dostkumari birakicam diyordu. Ben bi 2ay falan girmedim o da birakmis herhalde hic yazmadim. Biraktiysa valla cok mutlu olurum
Reis iki ay foruma girme mesaj kutuna neredesin diye mesaj gelmez , ama dağıtım var de Cudi dağından arkadaşın çıkar gelir 😆Forumdan dostluk beklemek zaten akil isi drgil. Iyi vakit gecirdigim insanlar olarak bakiyorum. Herkesin en kotu 1 2 dostu vardir buradan medet ummasin kimse bence
padisahbet mi?Çekim hala kabul edilmedi bilginize
Geç düşüyor güncellemeden dolayıÇekim hala kabul edilmedi bilginize
Hahahahah maalesef dogruArada geliyor dost
Azalttı diyelim
Ama sezon başlayınca gelir duramaz basketsiz
sorun yok abi sabah gelir akşam gelir sakin olalımÇekim hala kabul edilmedi bilginize
Emekliliğin tadını çıkarırim aman kumar uzak olsun o yaşlarda zaten gençliğimiz gittiSen gelince o yaşlara oynarsın sende 😆
Benim yan hesap o kardeşim sakin şikayet etmeAbi Dm kapatıyorum ben listedekilere Dm atarım yanlış anlamayın adamı forumda ilk kez görüyorum iban atmış aq
Ben bazen takılıyorum yazarım ama sonrasında başımın ağrısı 3 gün gitmez artık bünye kaldırmıyor gençler kadar hızlı değiliz yaş olmuş 32 😆Bende basket de tek tek sayı yazmayı sevmem kaç yaşında insanız tuhaf oluo insan
Hele 50-55 yaşında dayilarin sweeet Bonanza oynaması 😆😆
Abi valla Dm atan kimseyi şikayet etmedim bugüne kadarBenim yan hesap o kardeşim sakin şikayet etme
En doğrusunu yapıyorsunReis iki ay foruma girme mesaj kutuna neredesin diye mesaj gelmez , ama dağıtım var de Cudi dağından arkadaşın çıkar gelir 😆
Bak mesela bir Uğur vardı adam gibi adamdı herkes oo ugurum şöyle böyle adam ban yedi 3 aydır kimse uğur neredesin yazmamış ki foruma en çok emek verenlerden birisidir
Burası yamyamlar kampı ben milyarlarda kaldirsam özelden 3-4 kişi var onlar hariç kimseye vermem