- 6,796
- 1,997
- 113
1716dan beri buradayız
Ben yokum zaten dostada dedimde dostu severim tebrik etmeye geldim 🙂Oda baştan beri burda valla bakalm zaten kim var kim yok, belli kral sonradan gelenler belli😃
Sıralı tam listeDayım ilk 2 adımda kaybetti sonra kazanınca gelenler oldu sen daha iyi bilirsin bu işleri asıl kazanınca gelenleri yazarsan hak geçer
Bu saatte ne yicen la 😀Liste ve çekim gelince görüşürüz krallar bi yemek yiyim la öldük
Dıger hesapla atmıstır yanlıslıklaAbi Dm kapatıyorum ben listedekilere Dm atarım yanlış anlamayın adamı forumda ilk kez görüyorum iban atmış aq
Tebrikler afiyet olsunListe ve çekim gelince görüşürüz krallar bi yemek yiyim la öldük
Tamam reisAbi Dm kapatıyorum ben listedekilere Dm atarım yanlış anlamayın adamı forumda ilk kez görüyorum iban atmış aq
Reis sağlam dost 5 kişiden 1 kişidir bu forumda bende 100 sayfa varsa yüz sayfadır takip ediyorum ama yorum yazamıyorum çünkü , alışkın değilim bakın sayfalarca emoji atıp destek verdik onu o şekilde kıyaslayamazsın koca rollde ikinci mesajımDediydim ya sana para bittikçe kişi sayısı düştü diye
Ama sağlam dostlar sonuna kadar bekledi
kumari birakicam diyordu. Ben bi 2ay falan girmedim o da birakmis herhalde hic yazmadim. Biraktiysa valla cok mutlu olurumSuat nerlerde ara mi verdi
ahahah abi şeyi de ekle +8 + 10Sıralı tam liste
Güney sudan
Forward
Frankfurt
Forge
Orlando
Indy
Haahhahshs ibana atarsin cocugunAbi Dm kapatıyorum ben listedekilere Dm atarım yanlış anlamayın adamı forumda ilk kez görüyorum iban atmış aq
Lafım sana degl kral yanlış anlaşıldıysa ö dilerm 🙏Ben yokum zaten dostada dedimde dostu severim tebrik etmeye geldim 🙂
Tm dost afiyet olsunListe ve çekim gelince görüşürüz krallar bi yemek yiyim la öldük
Ekmek arası zeytinBu saatte ne yicen la 😀
İns bırakmıştır aynen senide gormedim bayadirkumari birakicam diyordu. Ben bi 2ay falan girmedim o da birakmis herhalde hic yazmadim. Biraktiysa valla cok mutlu olurum
abi o bile lezzetli şu anEkmek arası zeytin
Afiyet olsun dostum 😀Ekmek arası zeytin
Forumdan dostluk beklemek zaten akil isi drgil. Iyi vakit gecirdigim insanlar olarak bakiyorum. Herkesin en kotu 1 2 dostu vardir ozel hayatinda. buradan medet ummasin kimse benceReis sağlam dost 5 kişiden 1 kişidir bu forumda bende 100 sayfa varsa yüz sayfadır takip ediyorum ama yorum yazamıyorum çünkü , alışkın değilim bakın sayfalarca emoji atıp destek verdik onu o şekilde kıyaslayamazsın koca rollde ikinci mesajımçok yazan dost değildir çok yazan ,5 kişiden birisi dosttur diğerleri yine bir umut üç beş kuruş kalır mı diyen art niyetli insanlardır forumu benden daha iyi bilirsiniz