- 5,870
- 1,684
- 113
He tamda bu demek istediğim.havalarindanda gecilmiyoBide bazı tipler var kendi parasiyla zerre faydası olmaz sponsor parası ile rol açınca ben rol açıyorum diye maval okur
He tamda bu demek istediğim.havalarindanda gecilmiyoBide bazı tipler var kendi parasiyla zerre faydası olmaz sponsor parası ile rol açınca ben rol açıyorum diye maval okur
Dayım ilk 2 adımda kaybetti sonra kazanınca gelenler oldu sen daha iyi bilirsin bu işleri asıl kazanınca gelenleri yazarsan hak geçerLa niye ilk iki adım zaten kayıp yasadinya
İyi düşün hakta kalma
Liste cikarcagin işi zor adamın kafada güzelmiş zaten🙂1.sayfadan beri bekliyoruz 9.sayfada işk adım basladı sonuc burdayız 😃
Aynen brom fazla kişi yok birde güzel yanı suCok kisi var gibi duruyor da 15 kisi max
😂😂😂😂Bekliyoruz dost
parsens abi bi geliyor listede gol atanlar falan yazıyor dimiListe cikarcagin işi zor adamın kafada güzelmiş zaten🙂
Oda baştan beri burda valla bakalm zaten kim var kim yok, belli kral sonradan gelenler belli😃Liste cikarcagin işi zor adamın kafada güzelmiş zaten🙂
Evet suatim ve eyyamci terim olmasa da kemik tayfa varAynen brom fazla kişi yok birde güzel yanı su
Gececi bildigimiz tayfa var
Dediydim ya sana para bittikçe kişi sayısı düştü diyeDayım ilk 2 adımda kaybetti sonra kazanınca gelenler oldu sen daha iyi bilirsin bu işleri asıl kazanınca gelenleri yazarsan hak geçer
Tamam ama yaptığın kombi kuponda olanlari bir değerlendir dönüşün orasıDayım ilk 2 adımda kaybetti sonra kazanınca gelenler oldu sen daha iyi bilirsin bu işleri asıl kazanınca gelenleri yazarsan hak geçer
Tamam işte onu diyorum direk 500 yazdı bize. 32 kişi çıkmazsa yanar buralar yakarım hemde zippoyla benzinsizYok artikk.ne 32 şu reis naptın.ilk 2 kupknda zaten siz direk aldınız.fazla kişi yok yani toplasan 8 kişi yok
biz açız abi yemekhaneyi beklicez afiyet olsun sanaListe ve çekim gelince görüşürüz krallar bi yemek yiyim la öldük
Yazmayiptq ruhen ve kalben rolde olanlara bişey yok mu kral 🤣Dayım ilk 2 adımda kaybetti sonra kazanınca gelenler oldu sen daha iyi bilirsin bu işleri asıl kazanınca gelenleri yazarsan hak geçer
Suat nerlerde ara mi verdiEvet suatim ve eyyamci terim olmasa da kemik tayfa var
Afiyet olsundost😃Liste ve çekim gelince görüşürüz krallar bi yemek yiyim la öldük
abi 500 fazla yazdı size yanlış okumuşsunTamam işte onu diyorum direk 500 yazdı bize. 32 kişi çıkmazsa yanar buralar yakarım hemde zippoyla benzinsiz
Kofte patatesListe ve çekim gelince görüşürüz krallar bi yemek yiyim la öldük