- 23,726
- 22,133
- 113
Parsens ben ve seni engellemiş zaar adamlan daha muhabbetim olmamış kil kapmış bizden puahha forumda insanların çoğuna anlam veremiyorum artikNeren calısırsa oran terler
Parsens ben ve seni engellemiş zaar adamlan daha muhabbetim olmamış kil kapmış bizden puahha forumda insanların çoğuna anlam veremiyorum artikNeren calısırsa oran terler
bekleyelim abi sorun yok herkes bi nefes alsınTamam olum bekliyorum şimdi skcem maçını daha sonuçlanmadı sarhoş ipne
HarbimiGent sonuclanmiyor digerleri sanuclaniyor 10 15 dakikya
EvetHarbimi
bizede düşer mi ayyaşarkadaşlar konu başından beri olan arkadaşlara ayrılacalık gösterilecektir dağıtım yaparken ben biliyorum onları, sonradan gelen ve takip eden arkadaşlarda tabi ki nasibini alacaktır.
ÖyleHarbimi
Teşekkürlerarkadaşlar konu başından beri olan arkadaşlara ayrılacalık gösterilecektir dağıtım yaparken ben biliyorum onları, sonradan gelen ve takip eden arkadaşlarda tabi ki nasibini alacaktır.
Ben o topa girmem kardeşim ( bir kişi azaltma tekniği)@Valenciennes bu metin felan bende blocklu liste dışı kalırsa takip ettiyse söyle bana![]()
Muhım degıl 100 bın kısılık forumda herkezle anlasıcak degılızParsens ben ve seni engellemiş zaar adamlan daha muhabbetim olmamış kil kapmış bizden puahha forumda insanların çoğuna anlam veremiyorum artik
ne alaka sinancım konu başından beri takip eden adamla sonradan gelen adama ben eşit dağıttırırmıyım ben inceliyorum hepsiniHepinize yetecek muz vardir 20 kisiniz 20 kisiye 1k duser sakin olun
En cok takip eden 10 kisiye 1 er k geri kalan 10k yi da sonraki takipleyenler artik 700 mu olur 600 mu guzel fikir herkede fkmek var 🙏arkadaşlar konu başından beri olan arkadaşlara ayrılacalık gösterilecektir dağıtım yaparken ben biliyorum onları, sonradan gelen ve takip eden arkadaşlarda tabi ki nasibini alacaktır.
Ya aynı anda bütün konulara nasıl hâkim olabiliyorsun be aqHepinize yetecek muz vardir 20 kisiniz 20 kisiye 1k duser sakin olun
Liste 20 den fazla cikicak benceHepinize yetecek muz vardir 20 kisiniz 20 kisiye 1k duser sakin olun
hadi bol şans
hadi bakalım abi sana güveniyoruzne alaka sinancım konu başından beri takip eden adamla sonradan gelen adama ben eşit dağıttırırmıyım ben inceliyorum hepsini![]()
Bolsans
Yırtık donumuzda geldi tam oldu😂lann sino😂Hepinize yetecek muz vardir 20 kisiniz 20 kisiye 1k duser sakin olun