- 13,382
- 3,467
- 113
Biraz yavaş bugün betcoolarKupon daha sonuçlanmadı beylerEkli dosyayı görüntüle 821807
Biraz yavaş bugün betcoolarKupon daha sonuçlanmadı beylerEkli dosyayı görüntüle 821807
Futbol kanımızı emdi başka dallara😂Kupon daha sonuçlanmadı beylerEkli dosyayı görüntüle 821807
Kahve sigara molası verem durKupon daha sonuçlanmadı beylerEkli dosyayı görüntüle 821807
nasıl bir şey istersin abiBi podcast söyleyin de kupona kadar dinleyelim beyler
Kardeşim ben liste yaparsam kelle başı 200 düşerya ben liste çıkartırsam şimdi var ya kıyamet kopar buradabizim @Valenciennes güzel yapar listeyi ona salalım
![]()
Dost 1 saatir takip ediyoruz yer var mıydı @dostKupon daha sonuçlanmadı beylerEkli dosyayı görüntüle 821807
Ben uyumam lazım kankamm şimdiden bol şans geç katılmıştım zaten listeye alma beniKupon daha sonuçlanmadı beylerEkli dosyayı görüntüle 821807
dost attı sandım
yapar dost30k yapıp salıcak arkadaşlar heyecan aramaya gerek yok. 30k yapıp 10k sını kendine alıp 20ksı dağıtım olacak @KANSIZ 'ın söylediğine göre.
Farketmez entel dantel olmasin kafinasıl bir şey istersin abi
Yok yer 1:30 saat olmalıDost 1 saatir takip ediyoruz yer var mıydı @dost
Liste kaç kişi dost30k yapıp salıcak arkadaşlar heyecan aramaya gerek yok. 30k yapıp 10k sını kendine alıp 20ksı dağıtım olacak @KANSIZ 'ın söylediğine göre.