- 6,796
- 1,997
- 113
of son saniye geldi şaka maka efsane
ya ben liste çıkartırsam şimdi var ya kıyamet kopar buradaBeyler kasa 20
Seriden 30 yapıyoruz
@parsens şarabı bırak ibne şu listeyi baştan tut son dakikalarda çıkan dostları şutlayalım
Orlando 3 1 yapar dedik. Bunu 87. Dakikada dedik. 87de atar demedik. Net olsun ahahaha87de atmadıkı 90+13te attı
Yanlış takipten arkadaşı liste dışı yapalım dost @parsens
Yakalımbizde ozmn seriden bitsin bu çile 😃Yavaş kral bi 5 dk sigara molası
Hadi bakalim ince eleyip sık dokuya ben liste çıkartırsam şimdi var ya kıyamet kopar buradabizim @Valenciennes güzel yapar listeyi ona salalım
![]()
abi ilkte sen demiştin listeyi hazırlamadın mı sudan maliden beli olanlar bellidirya ben liste çıkartırsam şimdi var ya kıyamet kopar buradabizim @Valenciennes güzel yapar listeyi ona salalım
![]()
La sen nezaman geldinde liste diyosun😂Listeyi yapalım hemn
Yarım saate sonuçlanırKupon daha sonuçlanmadı beylerEkli dosyayı görüntüle 821807
kkule mi diktin piramit mi yaptın bu nasıl kupondurKupon daha sonuçlanmadı beylerEkli dosyayı görüntüle 821807
Kaybeden kuponlardan baslanicak kanka kazanınca gelmek yok öyle biseyya ben liste çıkartırsam şimdi var ya kıyamet kopar buradabizim @Valenciennes güzel yapar listeyi ona salalım
![]()
Hosbuldum kardesimm canimsin 😊Kardeşim hoşgeldin @tom4175 😍
90+7 gibi geldim gol geldi ben gelir gelmez 🙄La sen nezaman geldinde liste diyosun😂
Kral padişah sıkıntı var inş bekletnez 11den beri sonuc yok ordaKupon daha sonuçlanmadı beylerEkli dosyayı görüntüle 821807
doğru abimKaybeden kuponlardan baslanicak kanka kazanınca gelmek yok öyle bisey