- 1,284
- 412
- 83
3 4 net kacırdılar birde cok rahat geliyorlar bu kadar strese gerek yoktu😃👍Hiç sorma golden önce de çok net kaçırdı top tekrar geldi de attılar sağlam. Vurdu bu kez
3 4 net kacırdılar birde cok rahat geliyorlar bu kadar strese gerek yoktu😃👍Hiç sorma golden önce de çok net kaçırdı top tekrar geldi de attılar sağlam. Vurdu bu kez
liste sendeymiş öyle duydumMuriel dedik affet bizi pasalic
Ben son 15 dk yi izledim kafayı yedimAbi pasalic diyonuz da 4tane net kacirdi agzimiza sicti. Coktan gelmisti kupon. Maci izleyen orlandonun atacağını ongorurdu 5 6 tane net kacti
Al bence artık listeyi dostliste sendeymiş öyle duydum![]()
Aynen dost ona sasirdim ben de. Surekli hucum ettiler valla helal olsunÖyle tabi de 90+ larda cesur olunmaz pek bi ara geriden çıkarken paslar yaptılar ama oyunu soğutmaya dönmediler asla
Metin gözlerin şişmiş uyu artıkNerden dondu bu roll be
Pasalic messiden büyüktür kardeşim konu tartışmaya kapalıdırAbi pasalic diyonuz da 4tane net kacirdi agzimiza sicti. Coktan gelmisti kupon. Maci izleyen orlandonun atacağını ongorurdu 5 6 tane net kacti
Aynen öyle geçe ki daha fazla zordugeçen seferki gibi oldu
Zulum bir macti yaBen son 15 dk yi izledim kafayı yedim
Konuda gormedigim adamlar ismini bilmedigim adamlar varOlm bu kadar kalabalık mıydı burası
Biz hep burdayıdikSen git 3 ü 20 yap 10 u 11 yapamamıştık baştan doğduk
konuyu bırakanlar geri gelin devam ediyoruz
Evet hiç bencil de değilllerAynen dost ona sasirdim ben de. Surekli hucum ettiler valla helal olsun
liste @Valenciennes'deSen git 3 ü 20 yap 10 u 11 yapamamıştık baştan doğduk
konuyu bırakanlar geri gelin devam ediyoruz