- 30,222
- 22,192
- 113
Abımde abımabi won alalım hadi bea
Abımde abımabi won alalım hadi bea
@Dogus doktor aydınlat biziYav işte anlamadiğim nokta tg telefon numaranı görünür yapıyorsun ama yatırımı olan kullanıcının kullanıcı adını veriyorsun. İki numarada birbirinden farklı. Demekki bakmıyorlar
La yok telegram grubunda varsan oto çekiliş yapiyorlar. Sonra numara vsHayır anlatamadım holıgana ben para yatırdım dıyelım benım sıtedekı tel numaramdan mı ulasıyolar telegrama yanı
Ne vereyim abimeAbımde abım
Numarayla kullanıcı adı uyuşmuyor demesi lazımdı ama hikayeden numara soruyorlar demek sorgulamiyorlar sadece sadece kullanıcı adı ile yatırım sorgulamışlarKanka valla dedi ki telegram numaranı bize görünür yap site kullanıcı adını söyle yaptım yatırımı olan bi arkadaşında kul adını verdim 5 dk sonra eklendi dediler bide yüzsüzlük yapıp sonra parayı arkadaşına gönder yapıp kendi hesabıma attım jedjqhxhwhxch
Haydi bol sansBetco güncellemesi
Var son adım şöyle
orlando ev sahibi 3 gol atar
Forge iy 1 gol atar
Franfurt 2 gol atar
gelirse 20 bin olur kasa 3500 kasa atıldı
Tekrar söylüyorum başaramazsam hakkınızı helal edin
Hayır telegramda holi sayfasını takip ediyorsan eğer çekiliş başladığında telegram botu otomatik holi takipçileri arasında 100 kişi seçiyor otomatik dm atıyor, sonra holidestek hesabına yazıyorsun sana dmden gelen kodu ve kullanıcı adını iletiyorsun siteye o gün yatırımın var mı diye kontrol edip ekliyorlarHayır anlatamadım holıgana ben para yatırdım dıyelım benım sıtedekı tel numaramdan mı ulasıyolar telegrama yanı
Bol şans canın sağolsunBetco güncellemesi
Var son adım şöyle
Forge iy 1 gol atar
Franfurt 2 gol atar
RastgeleBetco güncellemesi
Var son adım şöyle
Forge iy 1 gol atar
Franfurt 2 gol atar
Haberler iyi deil.bu sekilde bu hedefe ulasmak coook uzun surer zatenGeriye gitmiyim şimdi kaç basıldı kasa kaç şuan durum ne
Hakkınızı helal edin vallahi terledim uğraşıyorum
helal hoş olsun ne yaptık sankiBetco güncellemesi
Var son adım şöyle
Forge iy 1 gol atar
Franfurt 2 gol atar
İkinci numaram dersin ama onu teyit edemez zaten zor o kadar uğraşmaz 50 k içinNumarayla kullanıcı adı uyuşmuyor demesi lazımdı ama hikayeden numara soruyorlar demek sorgulamiyorlar sadece sadece kullanıcı adı ile yatırım sorgulamışlar
Bol şanslar dostBetco güncellemesi
Var son adım şöyle
Forge iy 1 gol atar
Franfurt 2 gol atar
He anladım cekılısı telegram yapıyor takıp edenler arasında sıteye yatırım varsa alıyorsunHayır telegramda holi sayfasını takip ediyorsan eğer çekiliş başladığında telegram botu otomatik holi takipçileri arasında 100 kişi seçiyor otomatik dm atıyor, sonra holidestek hesabına yazıyorsun sana dmden gelen kodu ve kullanıcı adını iletiyorsun siteye o gün yatırımın var mı diye kontrol edip ekliyorlar
HayırHayır anlatamadım holıgana ben para yatırdım dıyelım benım sıtedekı tel numaramdan mı ulasıyolar telegrama yanı
Hadi bol şans dostBetco güncellemesi
Var son adım şöyle
Forge iy 1 gol atar
Franfurt 2 gol atar
Canım sağolsun la senin maksat vakit geçiriyoruz ne olcak parasinida sokymBetco güncellemesi
Var son adım şöyle
Forge iy 1 gol atar
Franfurt 2 gol atar
Benim kombinede var o maç geçen maç yatırdı bu sefer gelir gibiTamam abi inter miami ilk yarı 1.5 üst devam et seriye sıfırdan
Valla kral @parsens @doghan197 @kturgay sor bi haftadır hep böyle çıktık 300ü 500ü 5-10 binler yaptık hep . Paraları 10 a 20ye katladık amaHaberler iyi deil.bu sekilde bu hedefe ulasmak coook uzun surer zaten