- 78,024
- 50,065
- 113
Abi durun aq terslik var
takipteyiz abiDostlar arkadaş hedefe ulaşırsa 20k sini dagiticak zaten herkese yer vardır diye tahmin ediyorum
Beklemdyz bol şans baklm5k 5k oynayacak arkadaşlar riske atmamak için ilk 5k 3 adım ikinci 5k 3 adım
Hahhahaha seni sevmiyorlar mi metoBız roll acınca kımseye gelme demıyoruz ısler degısmıs forumda bolsans dostlar
NolduAbi durun aq terslik var
Hayır ola dostAbi durun aq terslik var
Görende beni rolden role geziyorum zannedecek sen niye beni etiket edip konuya çağırıyorsun dost benim rolum varya
Aybaşı gelmişHahhahaha seni sevmiyorlar mi meto
Sen ben para sacarken denk geleydin gorurdun dagitimida sen yoktun o arabazıları 600k kazanıp 2-3k dağıtıyor @KANSIZ 'ın gönlü zenginmiş dost
5 k uzerı ole oluyor paratımde bıraz sure alıyor panık yapmaPara geçti bildirmi geldi bakiye hala aynı Ekli dosyayı görüntüle 821732Ekli dosyayı görüntüle 821733
onay bekliyor olabilir mi abiPara geçti bildirmi geldi bakiye hala aynı Ekli dosyayı görüntüle 821732Ekli dosyayı görüntüle 821733
Papel le niye yatirmadin la böyle uğraşıyonPara geçti bildirmi geldi bakiye hala aynı Ekli dosyayı görüntüle 821732Ekli dosyayı görüntüle 821733
Kendi param olsa yapmam da şimdi emanet para aga sevmem zan altında kalmayı5 k uzerı ole oluyor paratımde bıraz sure alıyor panık yapma
Kanka papelle yatıracağım sitelerde limit düşük atacağım sitede limit 30-40 kPapel le niye yatirmadin la böyle uğraşıyon
senle karşılıklı viski içerken telefonda poker oynamak vardıSen ben para sacarken denk geleydin gorurdun dagitimida sen yoktun o ara
yapıyo böyle hocam normalPara geçti bildirmi geldi bakiye hala aynı Ekli dosyayı görüntüle 821732Ekli dosyayı görüntüle 821733