- 43,424
- 7,839
- 113
Sen mi diyon bunu 😅😅Kanka sen olsan 300 400 sayfa olurdu bura 🤣
Sen mi diyon bunu 😅😅Kanka sen olsan 300 400 sayfa olurdu bura 🤣
Son sırayı hak edicek ne yaptım dost 😂LİSTE BUDUR
Parsens
Allan
Valenciennes
Hayat1kumar
Onkoko
Metin
Jayjay
Calimly
Hakan170
Calyp
Fatih
Athena
abi biz kenarda duralim bize ayri yapacak ses etmeDayım sen dur senin yerin ayrı yav sen bendensin
ışık vardı bir yerde gittim geldim sonra hatta Orlando maçında gelmiştimLİSTE BUDUR
Parsens
Allan
Valenciennes
Hayat1kumar
Onkoko
Metin
Jayjay
Calimly
Hakan170
Calyp
Fatih
Athena
Hadi dost gelsin artık bekliyoruz😀Çekim işleme alındı
Helal dostBu konuda para alan herkes aynen yarın geri iade edecek bunun için kavga gürültü etmeyin bence
Icraa memuru mu var kapıdaHadi dost gelsin artık bekliyoruz😀
Sen hep benlesin cano beni biliyorsun başka bir şey dememe gerek var mıışık vardı bir yerde gittim geldim sonra hatta Orlando maçında gelmiştim
Tek hesaptan atma o kadar parayı 3 kişiye böl adam paylaştır miktar 250-300 değil sorun yaşarsınDayım sen dur senin yerin ayrı yav sen bendensin
Ahmetim senin bi ekurin vardi adi neysi onun yav uunuttum. Alemin en hizli rolling takipcisiydiSen mi diyon bunu 😅😅
Yok kabin memuru 😂Icraa memuru mu var kapıda
Ekurin ne la 😂Ahmetim senin bi ekurin vardi adi neysi onu yav u unuttum. Alemin en hizli rolling takipcisiydi
Tamam abiTek hesaptan atma o kadar parayı 3 kişiye böl adam paylaştır miktar 250-300 değil sorun yaşarsın
Sabaha kadar burdayım bende yeni role katılırımDayım sen dur senin yerin ayrı yav sen bendensin
Sinan😂Ahmetim senin bi ekurin vardi adi neysi onun yav uunuttum. Alemin en hizli rolling takipcisiydi
Kanki naptinTek hesaptan atma o kadar parayı 3 kişiye böl adam paylaştır miktar 250-300 değil sorun yaşarsın
Bak bak abi diyordu simdi nasil konusuyor. Kiniyorum seni ahmetimEkurin ne la 😂
Yok ya ahmetten daha hizli saniyede 5 mesaj atiyorduSinan😂
eyvallahSen hep benlesin cano beni biliyorsun başka bir şey dememe gerek var mı![]()
Yer değiştirelim dostSon sırayı hak edicek ne yaptım dost 😂