http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı dost | Gelmek Zorunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,614
50,670
113
Ulan hala 40 ya deliricemmmmmmmmmmm oooorrrrspçocuğuuuu

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,614
50,670
113
Lan Triple atın oğlum size ben oynayınca bir şey mi oluyor Atlanta da oyuncu yok nasıl berabere bu maç yav deli olcam bassanızaaaaaaaa kitabını s... Ğim çocukları

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,614
50,670
113
Yok ben takip etmiyorum kaldırmıyor bünye aga gidicem gezicdm mahallede kafayı yedim kötü oldum sinirdendtrwsten

semihx11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
487
222
43
barem ortada ama avantaj bizden yana skorda yakın olması iyi 2. yarı bence rahat 121.5 aşar boston

SaldirayAbi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,742
3,423
113
Bol sanslar gelmek zorunda olan hersey gidiyor

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,614
50,670
113
Ediyoruz takip gelsinde psikolojik tranvan geçsin biraz saat 3 te sokağa çıkıyorsun :)
Deli yaptı m kendimi deli yaptım delirdim çenem dudağım seyiriyor stresten benim sinir hsstalaığom da var ilaç kullanıyorum reis böyle olunca geçen aylarda da aynısı oldu alnımda patlattım telefonumu günde 4 kuponum tekten yatmıştı 32 bin tl kaçmıştı aklımı kaybetmiştim bugün de 11 bin gitti tekten bunun gitmemesi lazım babamın ödedi kartların hepsini patlattım toplam 14 bin tl içerideyim iyi değilim valls iyi değilim

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,583
27,703
113
Deli yaptı m kendimi deli yaptım delirdim çenem dudağım seyiriyor stresten benim sinir hsstalaığom da var ilaç kullanıyorum reis böyle olunca geçen aylarda da aynısı oldu alnımda patlattım telefonumu günde 4 kuponum tekten yatmıştı 32 bin tl kaçmıştı aklımı kaybetmiştim bugün de 11 bin gitti tekten bunun gitmemesi lazım babamın ödedi kartların hepsini patlattım toplam 14 bin tl içerideyim iyi değilim valls iyi değilim
Boston gelirse bebek gibi bir uyku çekersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...