- 78,614
- 50,670
- 113
Reis valla gına geldi ya @keskin4455 dayıma sor neler neler yav akli dengem kalmadıNBA hacı burası bir ceyrek 40 atar herşey degisir
Reis valla gına geldi ya @keskin4455 dayıma sor neler neler yav akli dengem kalmadıNBA hacı burası bir ceyrek 40 atar herşey degisir
Aynen öyle ya en az 6060 la bitmesi lazim
60 gelir ilk yarı rahat olYok ben takip etmiyorum kaldırmıyor bünye aga gidicem gezicdm mahallede kafayı yedim kötü oldum sinirdendtrwsten
2. TripleTriple
3. Triple2. Triple![]()
4. Triple3. Triple
Aga sen gitme valla kal sana güzellik yapcam söz kupon gelirse yeter ki sen takip et ag bizde şans yok2. Triple![]()
Ediyoruz takip gelsinde psikolojik tranvan geçsin biraz saat 3 te sokağa çıkıyorsunAga sen gitme valla kal sana güzellik yapcam söz kupon gelirse yeter ki sen takip et ag bizde şans yok
Deli yaptı m kendimi deli yaptım delirdim çenem dudağım seyiriyor stresten benim sinir hsstalaığom da var ilaç kullanıyorum reis böyle olunca geçen aylarda da aynısı oldu alnımda patlattım telefonumu günde 4 kuponum tekten yatmıştı 32 bin tl kaçmıştı aklımı kaybetmiştim bugün de 11 bin gitti tekten bunun gitmemesi lazım babamın ödedi kartların hepsini patlattım toplam 14 bin tl içerideyim iyi değilim valls iyi değilimEdiyoruz takip gelsinde psikolojik tranvan geçsin biraz saat 3 te sokağa çıkıyorsun![]()
Kötüyü çağırma aga zaten bitiğizBol sanslar gelmek zorunda olan hersey gidiyor
Boston gelirse bebek gibi bir uyku çekersinDeli yaptı m kendimi deli yaptım delirdim çenem dudağım seyiriyor stresten benim sinir hsstalaığom da var ilaç kullanıyorum reis böyle olunca geçen aylarda da aynısı oldu alnımda patlattım telefonumu günde 4 kuponum tekten yatmıştı 32 bin tl kaçmıştı aklımı kaybetmiştim bugün de 11 bin gitti tekten bunun gitmemesi lazım babamın ödedi kartların hepsini patlattım toplam 14 bin tl içerideyim iyi değilim valls iyi değilim
Yav çok iyi olcak en azından biraz olsun düzelmiş olur durum valla gelmesi lazım yav babacanBoston gelirse bebek gibi bir uyku çekersin