- 2,955
- 1,323
- 113
Sağlık olsun.@Shellac burası kilit dost
Sağlık olsun.@Shellac burası kilit dost
Sen nerelerdesin dost gelmedinSağlık olsun.
Düşünmen yeter daha önce de yazdım bir talebim yok dost ama sana bir tavsiye o gece bu gece değil devam etme hırs kötü şey 1 gece de 1,7 m tl verdim 🥹🥹Sen ve parsense de atıcam devam edersem kazanınca aklımdasın
Kötü olmuş kralDüşünmen yeter daha önce de yazdım bir talebim yok dost ama sana bir tavsiye o gece bu gece değil devam etme hırs kötü şey 1 gece de 1,7 m tl verdim 🥹🥹
Yarın ki özel oranda bana 1 tl atacak para bırak çağırırım seni cano 😂Sen nerelerdesin dost gelmedin
Geçmişe mazi …şe kumarmaz derler bilirsin kapat kumar olayını bu gece gözünü seveyim yat uyu bak 1,5 lira para veremeyecem yarın bir arkadaşa diye telefonu satıcam sabah ilk iş 3. Gün bitti sıfır uyku ile kafayı yemek üzereyim sade kahve ve arveles içmekten boğazlarım patladıKötü olmuş kral
hayatta geçmiyor dediğin her şey geçiyor kral üzülme boşver bi uyku güzel giderGeçmişe mazi …şe kumarmaz derler bilirsin kapat kumar olayını bu gece gözünü seveyim yat uyu bak 1,5 lira para veremeyecem yarın bir arkadaşa diye telefonu satıcam sabah ilk iş 3. Gün bitti sıfır uyku ile kafayı yemek üzereyim sade kahve ve arveles içmekten boğazlarım patladı
Tabii dost@Shellac burası kilit dost