Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti dost/ Gece 3’lüsü

Kupon Miktarı
5
Kupon Oranı
5.76

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
10,009
113
ereğliden kuşadasına taşındım dedim bunlar ne kadar gevşekler böyle okul başkanı artistlik yapmıştı lisedeyken ilk taşındığımda kuşadasına yere indirdim direk bir daha bana bakan olmamıştı 2013de ereğli bozhane çok pistir. o şartlarda büyüyünce değişik oluyor başka şehirlerdeki insanlar :D

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,024
50,065
113
ereğliden kuşadasına taşındım dedim bunlar ne kadar gevşekler böyle okul başkanı artistlik yapmıştı lisedeyken ilk taşındığımda kuşadasına yere indirdim direk bir daha bana bakan olmamıştı 2013de ereğli bozhane çok pistir. o şartlarda büyüyünce değişik oluyor başka şehirlerdeki insanlar :D
Ereğli’m canım ama işte eskisi gibi değil

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
10,009
113
yok duyuyorum arkadaşlardan eskisi gibi değil arkadaşın düğünü var 3-4 gün sonra gidemiyorum bile hayat :D izmirdeyim şuan

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
10,009
113
Sen sürekli gez sonra para yok de adaş
yok be aq önceki yılın 14 haziranında annem vefat etti onunla yaşıyordum kuşadasın da şimdi abimin alt katında yaşıyorum izmirde hayat :D 5 kardeşiz hepsi evlenmiş çoluk çocuk sahibi olmuş biz yaşamak için yaşıyoruz artık :D

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,024
50,065
113
yok be aq önceki yılın 14 haziranında annem vefat etti onunla yaşıyordum kuşadasın da şimdi abimin alt katında yaşıyorum izmirde hayat :D 5 kardeşiz hepsi evlenmiş çoluk çocuk sahibi olmuş biz yaşamak için yaşıyoruz artık :D
Üzme beni gece gece

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,024
50,065
113
Biz sanki tgde konuşmuştuk bunu la

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
10,009
113
La neden bıraktın delirtmesene beni şu an tatildeydik maldivlerde
oranın şartlarını biliyorsun buluşmaya etekle gelme dedim gitti inadıma etekle gelmişti o zamanın ereğli şartlarını söylüyorum sana s.git dedim direk sonra benle aynı bölüme felan geçmişti. sayısala geçti benim için aynı sınıfa yazdırttı kendini ayrıldıktan sonra annem şehir dışına gitmişti evi çok dağıtmıştım geri gelicekti sınıftakileri toplamıştım kızlar annem gelicek ev dağınık temizlesenize dedim aldım 8 kızı buda diğer kızlara söylemişti bende geleyim diye tamam temizleyecekse gelsin dedim. geldiler temizlediler abur cubur alalım diye bizim kızlar beni bunla yolladılar markete ben onu alıyorum bunu alıyorum buna veriyorum tutsun diye en sonunda demişti sepet alsaydık ya murat diye dedim senden iyi sepet var mı :D 1 hafta dalga geçmişlerdi :D ama ben bunun başka biriyle konuştuğunu duymuştum en başta benle çıkarken :D o arada melek gibiydim okul 1.siydim hey gidi günler hey

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
10,009
113
liseyi nerde okudun sen dost ereğli lisesinde okudum ben

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye