- 77,994
- 50,052
- 113
La delirtti beni ne bağırıyon diyor sanki hayatında hiç grand yakaladı awbabasına dur grand geldi diyordu![]()
La delirtti beni ne bağırıyon diyor sanki hayatında hiç grand yakaladı awbabasına dur grand geldi diyordu![]()
Atti bombayı kayboldu aw o eleman djcjeejdOnun yüzünden ben zaten kafayı yedim
Kalp krizi geçirsem elelame nasıl anlatırız la forumdan biri grand geldi demişti bu da heyecandan öldü mü diycek pederAtti bombayı kayboldu aw o eleman djcjeejd
Dost 74bin mesajı böyle yaptı demekkiAklıma pavyon sohbetin geldi aw xjejxjehxhx
o sever pavyonlarıDost 74bin mesajı böyle yaptı demekki
Kanka bir ara kayboldun şarjın bitmişti biz de bayıldık sandık aw 😂Kalp krizi geçirsem elelame nasıl anlatırız la forumdan biri grand geldi demişti bu da heyecandan öldü mü diycek peder
Yok be dost ben 1 aydır aktifim 4 ay foruma girmemiştim eskiden hızlı zamanlarımızdı 2021-2022deDost 74bin mesajı böyle yaptı demekki
Zengin zamanları yaniYok be dost ben 1 aydır aktifim 4 ay foruma girmemiştim eskiden hızlı zamanlarımızdı 2021-2022de
Ben heyecandan şarj aletini laptopun usb yerine sokmaya çalışmıştımKanka bir ara kayboldun şarjın bitmişti biz de bayıldık sandık aw 😂
JddhxjdjxydyxyshxBen heyecandan şarj aletini laptopun usb yerine sokmaya çalışmıştım
dost +400k vurayım seni evinden alıp götürücem söz 1 hafta eğlenelim seninleYok be dost ben 1 aydır aktifim 4 ay foruma girmemiştim eskiden hızlı zamanlarımızdı 2021-2022de
De Kuran landost +400k vurayım seni evinden alıp götürücem söz 1 hafta eğlenelim seninle![]()
Vurgun yaptın ohalde 4ay uğramadıysanYok be dost ben 1 aydır aktifim 4 ay foruma girmemiştim eskiden hızlı zamanlarımızdı 2021-2022de
399 olursa ne yaprak yiycemdost +400k vurayım seni evinden alıp götürücem söz 1 hafta eğlenelim seninle![]()
başladı mı la dur bakak
1kyıda sen atarsın 400 olur399 olursa ne yaprak yiycem
Vurgun yaptın ohalde 4ay uğramadıysan