- 588
- 144
- 43
Aksarayda var fabrikası başvurdum geri dönüş olmadiMercedes girseydin kanka orası baya iyi diyorlar
Aksarayda var fabrikası başvurdum geri dönüş olmadiMercedes girseydin kanka orası baya iyi diyorlar
Valla oyle 😔Yaşlandık recebim
Pikaçunun elektriği kestiler diyorsun yani
29Ben sakaryadayım şu an yaş kaç
Yakışıklısın diyedir dostçanakkale 18 mart ünisinin yemeğini verdik beni başlarına koydu eniştem eniştemindi şirket 2-3 yıl önce 160-180 personel çalışıyordu altımda genel koordinatördüm ben bütün üniversite gıda mühendisleri sıkıntı olduğunda beni arıyordu arabayla gidiyordum. beni başa koymadan önce yemeklerden 300-400k ceza yemişlerdi ben geldikten sonra 0 cezabana geliyordu gıda mühendisi murat bu yemek niye böyle diyordu mesela ceza yazıcam diyordu tamam yazın buyrun diyordum sen olmasan yazıcaktım cezayı şuanda diyordu
![]()
3 boy büyük sana haberin olsunYakışıklısın diyedir dost
İyi bakalım Allah’a emanet ol kolay gelsin cano
harbi o gold party efsaneydiLa dost gold party anın canlandı kafam da aw ekranı fulledi grand gelecek diye ahahahaha
Yav bi dur sen ben 15 boy büyüklere gittim adaş sen dostunu tanıyamadın he3 boy büyük sana haberin olsun![]()
aahahhahahahahhaaYav bi dur sen ben 15 boy büyüklere gittim adaş sen dostunu tanıyamadın he
La biri fullenince grand veriyor demisti aw ididjejdharbi o gold party efsaneydi![]()
o gold party oyunu neydi öyle beYav bi dur sen ben 15 boy büyüklere gittim adaş sen dostunu tanıyamadın he
Hatırlatma Allah çarpsın ağlarım çocuk gibi yatakta tepine tepineLa dost gold party anın canlandı kafam da aw ekranı fulledi grand gelecek diye ahahahaha
bilgisayara vurmuştu heyecandan dostLa biri fullenince grand veriyor demisti aw ididjejd
Ondan max alıcam ki ben awo gold party oyunu neydi öyle be![]()
😂😂😂Hatırlatma Allah çarpsın ağlarım çocuk gibi yatakta tepine tepine
babasına dur grand geldi diyorduOndan max alıcam ki ben aw
He babası gelmisti babasına da grand geliyor demişti 😂😂bilgisayara vurmuştu heyecandan dost![]()
Onun yüzünden ben zaten kafayı yedimLa biri fullenince grand veriyor demisti aw ididjejd