Yav holigandan everymatrixlerden oynama pragmatikte oynamaKonudan bağımsız geçen holigana para attım her oyunda 10tl betten girdim ödemedi dede giriyorum ödemiyor holigan ozell orandan zaten vuruyor
Kötü düşünme belki içine para koyacak 😧😦Ekli dosyayı görüntüle 811258la arada şu mesaj geliyor benim hesaba girmeye çalışıyorlar ama hangi site bilmiylrum
Öyle bir şey olsa gelde bul hangi site 😂Hsme
Kötü düşünme belki içine para koyacak 😧😦
Durmasını bilmezsen çakiliyon dostSen bi aralar çok fenaydın noldu sana yav
la akşam egenin kodunu aldım 20 lira verdi aq gittim big bass bonanzanın noel babalısına 0.5 li kuruştan 30 tur atayım dedim 10xe götürüp 450 verdi club tropicana girdim 750 yaptım holigana attım 600e düşüp sporda yedim bu şeref yoksunu dostluk maçlarındaYav holigandan everymatrixlerden oynama pragmatikte oynama
İş işten geçti sen onları bulucan dostÖyle bir şey olsa gelde bul hangi site 😂
Sen bana sor onu kral aynıyız sen benim yaşlı moruk halimsinDurmasını bilmezsen çakiliyon dost
Olsun ya 20 lira vermeseydi böyle bi anım olmayacaktı ve ders alamayacaktın🫠🤭🤗☺la akşam egenin kodunu aldım 20 lira verdi aq gittim big bass bonanzanın noel babalısına 0.5 li kuruştan 30 tur atayım dedim 10xe götürüp 450 verdi club tropicana girdim 750 yaptım holigana attım 600e düşüp sporda yedim bu şeref yoksunu dostluk maçlarında
Dost hesabıma para atsalar koklayarak bulurum bu gahpeler girip içeride para varmi diye bakacaklar 😂İş işten geçti sen onları bulucan dost
Bol sansTakip eden 2 kişiye küsurat bölüştürürüz dostlar .
Bol şanslar yatırım tavsiyesi değildirEkli dosyayı görüntüle 811251
Sağol canoBol sans
sabah 6da seni burada görmek istiyorum rizeliBol sans
2 sene boks yaptım onu bul bana getir tek komboda Allah’la karşı karşıya kalırLa gene geldi girmeye çalışıyor sal hesabımı aw kim bu djxhehhd
Cano ben bulsam ben carpıcam da onytek hangi sitenin kodunu atıyor bilen var mı la en son 4 temmuz da girmeye çalışmışım2 sene boks yaptım onu bul bana getir tek komboda Allah’la karşı karşıya kalır
Burdayım işten fırsat buldukça bakıyorumsabah 6da seni burada görmek istiyorum rizeli
Kolay geleBurdayım işten fırsat buldukça bakıyorum
La boşver ben takıntılı obsesifim beni de taktın orayaTümbet mi acaba