- 78,685
- 50,755
- 113
Aklıma küçükken yaşımın yetmediği zamanlarda iddaa bayisinin önünde kuponumu oynatmak için abilere yaptığım ufak çaplı yalvarış geldi
Ben tilki sikinden sonra iptal oldumhangi tarikattınız aga sizböyle tekerlememi olur o aşta. neneyi harcamalı
ulan çok çektim sizden. babamın iddaa bayisi var. liseli avutmaktan gına geldiydi vallaAklıma küçükken yaşımın yetmediği zamanlarda iddaa bayisinin önünde kuponumu oynatmak için abilere yaptığım ufak çaplı yalvarış geldi
Valla mahalle maçında öyle adam seçiliyordu sene 2002 filandir 😅,zaten ekşi sözlük, Uludağ sözlükte filanda yaziyo gözümde canlandı mazihangi tarikattınız aga sizböyle tekerlememi olur o aşta. neneyi harcamalı
Türkçe paragraf sorusu gibi hala anlayamqdımFutbol topuyla. Ebe hem topu koruyo hemde saklananlari buluyo. Saklanan biri topa ebeden once ulasirsa ebelenen herkes tekrar saklaniyo . Biz saklanirken ebeden 1 km uzaklasirdik bitirmezdik
O işlerde çok başka faktörler var 5 senddir burdayım max 1-2 böyle teklif geldibirinin sana bugün roll yaptırması şarttı.. koca cumartesi boşa gitti
Ama abiler en çok bana oynardı kuponu çünkü ben sempatiktimulan çok çektim sizden. babamın iddaa bayisi var. liseli avutmaktan gına geldiydi valla
😂😂😂😂😂Biabet6511 kod
Yakalayın dıye dedım sorry dost
Estağfirullah abi denedim zaten de yakalayamadım üye bile değilmişim siteye yeni üye oldumYakalayın dıye dedım sorry dost![]()
Çıkmışsın içerdenNiye 😅
aga ne bileyim, forumda seni tanımayan yok. roll için uygun adaylardan birisin. şaşırdım bu dediğine de şimdi :/O işlerde çok başka faktörler var 5 senddir burdayım max 1-2 böyle teklif geldi
Aldım verdim ben seni yendim değil mi o ? 😀😀😀Futbol takımına adam seçerken, inene ninene diye tekerleme vardi onu hatirlayan var mi
31 lira aldım ben. ironik bir kazançsızlık. umarım şeker patlatmışsındır
Sen yaptırırsınaga ne bileyim, forumda seni tanımayan yok. roll için uygun adaylardan birisin. şaşırdım bu dediğine de şimdi :/
du bakalım salı iş görüşmesi var. başlayım maaşı beklemeden yaptıracam sana sözSen yaptırırsın