Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti dost/ Bol Şans

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Impossible

🇭🇰
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,620
2,953
113
Bol şans dost golden eksik çok alırsa kupon içerde 👍

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,244
84,959
113
Günde kaç kupon yapiyon

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,244
84,959
113
Abi hastalık var bende kaybedince birde sinirlenip kaybedince sürekli oynuyorum param yoksa borç alıyorum öyle manyaklastim son zamanlarda
Hastalık var hepimizde burda sağlam kafalı adam bulamazsın

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,063
50,120
113
Kazansam da oynuyorum sonra geri veriyorum sonra geri verdiğim için sinirlenip tekrar oynuyorum sonra onu da kaybediyorum sonra kazanıyorum borç ödüyorum sonra eksiden çek yine oyna yine kaybet yine borca gir kazan kaybet kazan kaybet

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Lakera 27 sayıdan dönüp maç aldı

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,063
50,120
113
Allah'tan kârdan kayiptayiz tam dipte olsam ve bu kadar kaybetsem varya ben cidden akıl sağlığımı kaybederim

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,063
50,120
113
Kelebek etkisine çok inanıyorum döngüde hep hayatım çok çok kötü durumlara düşmüyorum hayat şansım var diyebilirim biraz yani illa bir yerden bir şeyler kazanıp çıkıyorum kendime geliyorum ama elime gelen çok fırsatları tepiyorum kendime saygım yok gibi kendime inancım çok hep arkadaşlar arasında kibirli egolu vs derler benim için ama kibir ego değil gerçekten istediğimde çoğu şeyi yapabileceğimi biliyorum elime fırsatlar geliyor tepiyorum bu maddi değil sadece manevi anlamlarda da çok oldu çok yaşanmışlık var döngüdeyim her konuda bir şekilde toparlanip arkasını getiremiyorum bilmiyorum

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Allah'tan kârdan kayiptayiz tam dipte olsam ve bu kadar kaybetsem varya ben cidden akıl sağlığımı kaybederim
Bol şanslar dost bende cinnet geçirecem az bişey kasam vardı buraya kadar canlıda çıktım yazı tura attım bu baremden üst geldi üst oynadım bende buna porto maçı hayallerimi yıktı inş o Vardaki hakem acınacak duruma düşer

Ekli dosyalar

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,063
50,120
113
Ummadık şeyler çok fazla oluyor iyi ya da kötü
Bol şanslar dost bende cinnet geçirecem az bişey kasam vardı buraya kadar canlıda çıktım yazı tura attım bu baremden üst geldi üst oynadım bende buna porto maçı hayallerimi yıktı inş o Vardaki hakem acınacak duruma düşer
Haydi bol şanslar dostum seni kendime çok benzetiyorum ya da ben sana benziyorum ikimize de yakın şeyler oluyor maçlarda geçen Waalwijk ten yattım depin tek gol atari 2 ydi yani waalwijk in gitti heerevene 4 gol attı gel de şimdi açıkla bunu yani karışık ortalık

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Ummadık şeyler çok fazla oluyor iyi ya da kötü

Haydi bol şanslar dostum seni kendime çok benzetiyorum ya da ben sana benziyorum ikimize de yakın şeyler oluyor maçlarda geçen Waalwijk ten yattım depin tek gol atari 2 ydi yani waalwijk in gitti heerevene 4 gol attı gel de şimdi açıkla bunu yani karışık ortalık
Porto maçında olan şey 2 3 yılda bir denk gelecek şey normal de ama ben o maçta şike olduğunu düşünüyorum izledim ikinci yarıyı ben böyle bir şey görmedim her bka vara gidiyor gilvicentli oyuncunun eline çarpıyor top herkes tepki gösteriyor yok abi bırak varı hakem düşünmedi bile hemen devam ettirdi olmayacak bizi buluyor böyle şeyler işin garibi gil Vicent de ikinci yarı gol atmadı kaç kere bomboş yakalayıp