- 40,143
- 20,820
- 113
Ecel ol da al başımıÖlüm olda düs peşime
Ecel ol da al başımıÖlüm olda düs peşime
Beklemede kalın diyor mesajı aldımSaat 3.30 olmuş @Doncaster
Bizim orda dilenci vardı rahmetlik az çok demeyin verin verin derdi aklıma o geldi şimdi 🤣🤣Beklemede kalın diyor mesajı aldım
Dost bu işin sonu yine çıplak gözüküyor gerçi havalar sıcak bişey olmazSlot masasinda sızar birazdan...bizi unuttu çosti valla dsd
Eee benim uykum geldi,,ciplakmi uyuycaz simdiBizim orda dilenci vardı rahmetlik az çok demeyin verin verin derdi aklıma o geldi şimdi 🤣🤣
Reisler yarın teli satıp psgye basıyorum 10k 5kda blackjak slot oynuyorum eğer para batarsa el fatihaBizim orda dilenci vardı rahmetlik az çok demeyin verin verin derdi aklıma o geldi şimdi 🤣🤣
Niye böyle oldu dayımEee benim uykum geldi,,ciplakmi uyuycaz simdi
Bizim kaderimiz bu ruhumEee benim uykum geldi,,ciplakmi uyuycaz simdi
Kendini zora sokma kralReisler yarın teli satıp psgye basıyorum 10k 5kda blackjak slot oynuyorum eğer para batarsa el fatiha
Adam futbolun içinden gecti sonrada slotun içinden gecti,şişenin dibinide gördü sızdı kaldıDost bu işin sonu yine çıplak gözüküyor gerçi havalar sıcak bişey olmaz
Günün özetiAdam futbolun içinden gecti sonrada slotun içinden gecti,şişenin dibinide gördü sızdı kaldıfilmin sonu bu ,,,dsd
1 TL bari atsa da özel oran alsak 🤣🤣Adam futbolun içinden gecti sonrada slotun içinden gecti,şişenin dibinide gördü sızdı kaldıfilmin sonu bu ,,,dsd
4 e kadar bekleyeceğim gelmezse yatar uyuruz artıkGünün özeti
Hangi site dost 4-5 vardı bende atayım1 TL bari atsa da özel oran alsak 🤣🤣
Keşke sizsaAdam futbolun içinden gecti sonrada slotun içinden gecti,şişenin dibinide gördü sızdı kaldıfilmin sonu bu ,,,dsd
He la iyi dedin1 TL bari atsa da özel oran alsak 🤣🤣
Ustam 15 k geçicek elime min 40k yapmam lazımGünün özeti