- 7,234
- 1,588
- 113
Kim seçildi acaba
Eş dostKim seçildi acaba
Gelir şimdiNovasky olmadığı dm yanar ulan @Doncaster nerdesin
Dayı tam dediğin gibi bence de ahhaaSecilmiyenler msj yazıyor yeğen...oradan anlarsin
O 3 isim bellimi dost kafamıza göre yazmayalimŞimdi ilk 3 arkadaş bana dm atsın 500 rol açtırayım başka da yok ben dün gece gördüm nolduğunu talep veriyorum burası won kupon atarım
BilmiyoruzO 3 isim bellimi dost kafamıza göre yazmayalim
Dost ben işin makarasindayim ben istesem 10 k sini alırım o paranın dostumuz eli açıktir sağolsun 10 isteriz 16 atar bizeGelir şimdi
Kesesine bereket sadece dağıtım olduysa burda kalabalık yapmayalım diye merak ettimDost ben işin makarasindayim ben istesem 10 k sini alırım o paranın dostumuz eli açıktir sağolsun 10 isteriz 16 atar bize
Yakışır Nova dostumuzaDost ben işin makarasindayim ben istesem 10 k sini alırım o paranın dostumuz eli açıktir sağolsun 10 isteriz 16 atar bize
18k iste novacım 2 k bana atarsınDost ben işin makarasindayim ben istesem 10 k sini alırım o paranın dostumuz eli açıktir sağolsun 10 isteriz 16 atar bize
Hesaba göre 28800 atar sana da 800 kalır18k iste novacım 2 k bana atarsın
Slota daldi geneNovasky olmadığı dm yanar ulan @Doncaster nerdesin
Anadan doğma çıplak takipteyim @Doncaster i novacimŞu konudan baştan sona olan adamları şuraya bı etiket aticak adam varmı
Sayfa 4 den sonramiŞu konudan baştan sona olan adamları şuraya bı etiket aticak adam varmı
80 ytl de olur yeterki gelsinHesaba göre 28800 atar sana da 800 kalır