- 3,307
- 1,449
- 113
Son 1 dk 
Tünaydın...geceden beri role dewammi dddFreebet kuponu ilk maç içerde elfsborg 1-1
Devamı da gelir umarımFreebet kuponu ilk maç içerde elfsborg 1-1
Holi bittimi etiket atmışsın...gelmez bu holi özel oranlari...biraydir geldiği yok..geçen biri gelmiş onuda ben oynamadimDevamı da gelir umarım
Bitti çabucak, bı ihtimal gelir diye oynayacaktik olmadıHoli bittimi etiket atmışsın...gelmez bu holi özel oranlari...biraydir geldiği yok..geçen biri gelmiş onuda ben oynamadim
Ne acmislardiki,,balık kavaga cikarmi demişlerdir kesin..o kadar zor ihtimaldir.Bitti çabucak, bı ihtimal gelir diye oynayacaktik olmadı
Çok zor tabi 4 maç 3.5 üstNe acmislardiki,,balık kavaga cikarmi demişlerdir kesin..o kadar zor ihtimaldir.
Gecenki rallide adam ilk ona giremedi sanırım..oyle zor iş peşinde holi.dds
17.00 de ciowinn kodu aktif olacakmış betcio dene istersenNe acmislardiki,,balık kavaga cikarmi demişlerdir kesin..o kadar zor ihtimaldir.
Gecenki rallide adam ilk ona giremedi sanırım..oyle zor iş peşinde holi.dds
Üç dakika varmış .siteyi açıyorum...kodu alınca yazarmisin..yetisirsek ne ala17.00 de ciowinn kodu aktif olacakmış betcio dene istersen
Kodu yazdinya ciowinnÜç dakika varmış .siteyi açıyorum...kodu alınca yazarmisin..yetisirsek ne ala
Operasyon diyor..31 kere denedim..vermediKodu yazdinya ciowinn
Yok uyudum 12 de kalktımTünaydın...geceden beri role dewammi ddd
..bolsans
Boşa uğraşma vermiyor bitik kot atmış i******Üç dakika varmış .siteyi açıyorum...kodu alınca yazarmisin..yetisirsek ne ala
50 deneme oldu..bıraktım artık...Boşa uğraşma vermiyor bitik kot atmış i******