- 1,159
- 481
- 83
Dolarla ne işin var!!!!! Dolarla mi maaş aliyorsunuz? (Diyor damat)
Ülke olarak birşey üretiyorsunuzda bizim haberimiz mi yokDoların 1₺ olması imkansızda öyle bir şey olmasıda çok tehlikeli.Doların 1₺ olması demek ülkenin üretiminin bitirmesi demek.Zaten millet olarak tembelliğe yatkın bir milletimiz var ne yazıkki.Böyle bir durumda üretim tamamen durur.İdeal noktası 3₺.Tabi gönül isterki üretimde dünyada 1 numara olarak en değerli paraya sahip olmak fakat buda imkansızında imkansızı ne yazıkki
Yüce yaratana şükür ki bir Hollanda ne bileyim bir AB üyesi ulke degiliz. Ozaman ne bok yerdik 1 euro 1.2 dolar olsaydi. Almanya Hollanda Fransa gibi herseyi disardan alirdik. Hic uretimimiz olmazdi. Allahin sevgili kuluyuz ki 1 dolar 8 TL. Verilmis sadakamiz varmis.Zaten doların 1 TL olması iyi bişey değil doların 1.80- 2-90 arası bı yerde olması lazım. Dolar 1 TL olursa herşey ithalata bağlanır.uretim olmaz. Sonra dolar bı yükselir ürettiğimiz bişey olmaz mecbur pahalıya ital. Ederiz sonra ekonomi çöker. Şu an zaten zar zor ayakta duruyoruz. Aslında kötü komşu ev sahibi yapar diye bir atasözü müz var. Mecburen son yıllarda yerli üretime dönüyoruz yavaş yavaş savunma sanayide falan küçük kımıldanmalar var.
Demekki yokÜlke olarak birşey üretiyorsunuzda bizim haberimiz mi yok![]()
Ülkeyi kalkındıran şey milletidir.Tabikide baştaki yiyicilerde büyük faktör fakat millet ülkeyi ayakta tutar.Bu yüzden ülke olarak kıyaslamadan önce insan olarak kıyaslamak daha makbul dost.Senin verdiğin örnekte Almanlardaki disiplini ne sen ne ben nede Trde olan başka bir vatandaş uygulayamaz.Tabikide ülke sistemleri mükemmel fakat insanlardada mükemmel derecede gayret disiplin ve çalışma özverisi var.Bizim milletimiz tembelliği seviyor kimse kimseyi kandırmasınYüce yaratana şükür ki bir Hollanda ne bileyim bir AB üyesi ulke degiliz. Ozaman ne bok yerdik 1 euro 1.2 dolar olsaydi. Almanya Hollanda Fransa gibi herseyi disardan alirdik. Hic uretimimiz olmazdi. Allahin sevgili kuluyuz ki 1 dolar 8 TL. Verilmis sadakamiz varmis.
Sen ancak kendini kandırırsınÜlkeyi kalkındıran şey milletidir.Tabikide baştaki yiyicilerde büyük faktör fakat millet ülkeyi ayakta tutar.Bu yüzden ülke olarak kıyaslamadan önce insan olarak kıyaslamak daha makbul dost.Senin verdiğin örnekte Almanlardaki disiplini ne sen ne ben nede Trde olan başka bir vatandaş uygulayamaz.Tabikide ülke sistemleri mükemmel fakat insanlardada mükemmel derecede gayret disiplin ve çalışma özverisi var.Bizim milletimiz tembelliği seviyor kimse kimseyi kandırmasın
Ben sana zaten devasa üretimimiz var demiyorum olmakta olan üretim var diyorum. sanayimiz avrupaya göre geride fakat dolar bu değerlerde olsa tamamen 0olur diyorum.Anlattığın konuştuğun cümlelerde Türkiyenin 1 üretimi bile yokmuş gibi konuşuyorsun.Bi gör oku istersen https://amp.onedio.com/haber/hepsi-...ste-turkiye-de-uretilen-yerli-silahlar-888542Sen ancak kendini kandırırsınKonya kadar genişliği olmayan hollandanın 4'de 1'i kadar ithalat yapamıyoruz
Hayvancılık yok çiftçilik yok Yerli tohum yok ne var ?![]()
dolar alırdım gene dddd bızım ulkede 1tlden dolar bıanda tavan yapar dd
İnşallah ironidir buYüce yaratana şükür ki bir Hollanda ne bileyim bir AB üyesi ulke degiliz. Ozaman ne bok yerdik 1 euro 1.2 dolar olsaydi. Almanya Hollanda Fransa gibi herseyi disardan alirdik. Hic uretimimiz olmazdi. Allahin sevgili kuluyuz ki 1 dolar 8 TL. Verilmis sadakamiz varmis.
Adam 1 tane atom bombası atsa o silahlar kurtarabilecek mi acabaBen sana zaten devasa üretimimiz var demiyorum olmakta olan üretim var diyorum. sanayimiz avrupaya göre geride fakat dolar bu değerlerde olsa tamamen 0olur diyorum.Anlattığın konuştuğun cümlelerde Türkiyenin 1 üretimi bile yokmuş gibi konuşuyorsun.Bi gör oku istersen https://amp.onedio.com/haber/hepsi-...ste-turkiye-de-uretilen-yerli-silahlar-888542
Yahu senin algılamanda sorun mu var arkadaşım?Sana burada 4 4 lük ülkeyiz mi dedim ben?Üretimimiz 0mış gibi konuşuyordun cevabını verdim üretimleri gördün şimdide atom bombası gelse onları kullanabilecek miyiz diyorsun.Alakaya maydanoz ol misali.Sen üretim yapıyorsunuzda ben mi bilmiyorum dedin,bende sana sadece silah sanayisindeki üretimleri söyledim.Burada zaten yetersiz üretimimizden yakınan benim.Lütfen anlamlı şeyler yazAdam 1 tane atom bombası atsa o silahlar kurtarabilecek mi acaba))
Sadece vergi ve ceza ile geçinen bir devlet verginin vergisini veriyoruz ne mutlu bize.
83 milyon 1 aileyi bakamıyoruz![]()