Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dolar Kuru 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tonjukuk11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
291
89
28
Ne insta , ne you tube , ne twitter hepsi kitlenmis

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
Daha da beter olsun. Acı toplumun tamamına yayılmalı, çünkü insanın aklını başına getiren en önemli şey acıdır.
Şu dediğimi asla unutmayın;
Yunan İzmir'i işgal etmeseydi kimse Atatürk'ün peşinden gitmezdi..

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,521
1,070
113
Aga çok teferruatli konular ben genel anlamda öyle kendi fikrimi belirttim senin dedigin başlıkları bilerek yazmadım ille biri atlar uzamasın diye tartışmaya mahal vermemek icin🫡
Yani olay basit, Ülkenin Cumhurbaşkanı "Bunlar gelirse Kuran yakan İsveç'i NATO'ya alır, bana oy verin diyip seçimden 8 gün sonra İsveç'i Nato'ya almıcak. Bu kardeşiniz burda oldukça faiz artmıcak diyip, faiz arttırmıccak falan." Ne dediği belli olucak, dediğini yapıcak. Ayet okuyup faizi 50lere uçurmucak mesela. CHP demleniyor diyip demlenmicek mesela kendi... Ortada toplumsal değil, Erdoğansal bir sorun var.

Bu da aşılabilir bir sorun... Şimdi ben kızıyorum tekrar oy verdiler diye de.. Kandırıldılar :D Beni seçin demleniyim APO çıksın vs demedi adam seçimden evvel... Halka düşman olmaya gerek yok. Enflasyonu çok düşük gösterip maaşları yok edicem, sizin ben.... demedi seçim öncesi...

Yavaş yavaş uyanıyor millet. Yerel seçimde gördük. Kılıçdaroğlu denen milli felaketin de etkisi büyüktü tabi 2023 seçiminde...

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,812
4,837
113
Ben konuşunca bana teröristler damgası vuruyorlar bugün 2 kişi bana burda öyle dedi silinen konuda olan keşmerler ben sizden daha çok vatanseverim ülke bu halde olması hepimizi ilgilendirir ve özer

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,571
7,283
113
Yarım Euro 20 lira

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,521
1,070
113
Ben konuşunca bana teröristler damgası vuruyorlar bugün 2 kişi bana burda öyle dedi silinen konuda olan keşmerler ben sizden daha çok vatanseverim ülke bu halde olması hepimizi ilgilendirir
Faşistlik zor aşılıyor başkan ama aşılıyor :)

kokpit23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
528
134
43
İbb başkanı eko milleti tehtit edip yolsuzluk yapıp halkın parasını gasp edecek dolandiracak ondan sonra adalet yok diyecek yahu herşeyi yalan olan bir adamın içeri girmesi neden size giriyor onu anlamadım şimdi biri çıkıp diyecek ki bu kesin ak partili ama değilim Atatürkçü milliyetçi biriyim eko tehlikeli adam bunu yağlayıp pullayip millete şeker gösteren lerde bunun kadar suçlu dur Atatürk ün partisi altında yaomadiklari şerefsizlik kalmadi

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
655
113
O soğan ekmek yeriz yine vazgecmeyiz diye dayılara sesleniyorum ya**ağımi yiyin şimdi

Starfall

🌠 Bir Dilek Tut.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,461
1,546
113
Hiç kimse bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına hakaret edemez. Öyle meydanlara çıkıp atıp tutamaz.
Akp li değilim

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,521
1,070
113
İbb başkanı eko milleti tehtit edip yolsuzluk yapıp halkın parasını gasp edecek dolandiracak ondan sonra adalet yok diyecek yahu herşeyi yalan olan bir adamın içeri girmesi neden size giriyor onu anlamadım şimdi biri çıkıp diyecek ki bu kesin ak partili ama değilim Atatürkçü milliyetçi biriyim eko tehlikeli adam bunu yağlayıp pullayip millete şeker gösteren lerde bunun kadar suçlu dur Atatürk ün partisi altında yaomadiklari şerefsizlik kalmadi
Mesele eko değil olayı anlamamışsın. Eko dediğin gibi biriyse de tek değil.. Sayısız AKPli adam var. Onlarıda alıp bunu da alsalar ne dicez zaten alkışlarız :)

Hal böyle olunca EKO dediğin gibi biriyse bile adalet yok derse haklı çıkar...

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
655
113
Profil resminden belli niye anlamadigin sıra sizede gelecek.

kokpit23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
528
134
43
Mesele eko değil olayı anlamamışsın. Eko dediğin gibi biriyse de tek değil.. Sayısız AKPli adam var. Onlarıda alıp bunu da alsalar ne dicez zaten alkışlarız :)

Hal böyle olunca EKO dediğin gibi biriyse bile adalet yok derse haklı çıkar...
Eğer ak partide mhp de chp kim varsa kesilsin kafaları

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
O soğan ekmek yeriz yine vazgecmeyiz diye sayılara sesleniyorum ya**ağımi yiyin şimdi
Ortalık çok kötü bütün piyasalar durdu, böyle giderse gece arabanıza benzin alamazsınız bu ani yükseliş küçük esnafı öldürür, kuyumcu şu an ne alım yapabiliyor ne satım, en ufak ticarette zararlı çıkma ihtimali çok yüksek.
Bu sefer şakası yok bu olayın bu dalgayı sakinleştirmezlerse herkes bataklığa hazırlansın iyice

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...