- 291
- 89
- 28
Ne insta , ne you tube , ne twitter hepsi kitlenmis
Yok biriktirmiyorum direkt elime veriyorlar 😅😅😅😅Euro birikimi yaptın heralde
Yani olay basit, Ülkenin Cumhurbaşkanı "Bunlar gelirse Kuran yakan İsveç'i NATO'ya alır, bana oy verin diyip seçimden 8 gün sonra İsveç'i Nato'ya almıcak. Bu kardeşiniz burda oldukça faiz artmıcak diyip, faiz arttırmıccak falan." Ne dediği belli olucak, dediğini yapıcak. Ayet okuyup faizi 50lere uçurmucak mesela. CHP demleniyor diyip demlenmicek mesela kendi... Ortada toplumsal değil, Erdoğansal bir sorun var.Aga çok teferruatli konular ben genel anlamda öyle kendi fikrimi belirttim senin dedigin başlıkları bilerek yazmadım ille biri atlar uzamasın diye tartışmaya mahal vermemek icin🫡
Faşistlik zor aşılıyor başkan ama aşılıyorBen konuşunca bana teröristler damgası vuruyorlar bugün 2 kişi bana burda öyle dedi silinen konuda olan keşmerler ben sizden daha çok vatanseverim ülke bu halde olması hepimizi ilgilendirir
Düşürmez de her şeyin fiyatı zaten artacak
1ci olan 900k yerine 1m alacak ahdkwhshDüşürmez de her şeyin fiyatı zaten artacak
PAran olunca al sloganıyla, anakart almayı erteledim maaşa, şimdi camdan sarkıyorumDüşürmez de her şeyin fiyatı zaten artacak
Az1ci olan 900k yerine 1m alacak ahdkwhsh
Mesele eko değil olayı anlamamışsın. Eko dediğin gibi biriyse de tek değil.. Sayısız AKPli adam var. Onlarıda alıp bunu da alsalar ne dicez zaten alkışlarızİbb başkanı eko milleti tehtit edip yolsuzluk yapıp halkın parasını gasp edecek dolandiracak ondan sonra adalet yok diyecek yahu herşeyi yalan olan bir adamın içeri girmesi neden size giriyor onu anlamadım şimdi biri çıkıp diyecek ki bu kesin ak partili ama değilim Atatürkçü milliyetçi biriyim eko tehlikeli adam bunu yağlayıp pullayip millete şeker gösteren lerde bunun kadar suçlu dur Atatürk ün partisi altında yaomadiklari şerefsizlik kalmadi
Profil resminden belli niye anlamadigin sıra sizede gelecek.İbb başkanı eko milleti tehtit edip yolsuzluk yapıp halkın parasını gasp edecek dolandiracak ondan sonra adalet yok diyecek yahu herşeyi yalan olan bir adamın içeri girmesi neden size giriyor onu anlamadım şimdi biri çıkıp diyecek ki bu kesin ak partili ama değilim Atatürkçü milliyetçi biriyim eko tehlikeli adam bunu yağlayıp pullayip millete şeker gösteren lerde bunun kadar suçlu dur Atatürk ün partisi altında yaomadiklari şerefsizlik kalmadi
Eğer ak partide mhp de chp kim varsa kesilsin kafalarıMesele eko değil olayı anlamamışsın. Eko dediğin gibi biriyse de tek değil.. Sayısız AKPli adam var. Onlarıda alıp bunu da alsalar ne dicez zaten alkışlarız
Hal böyle olunca EKO dediğin gibi biriyse bile adalet yok derse haklı çıkar...
Ortalık çok kötü bütün piyasalar durdu, böyle giderse gece arabanıza benzin alamazsınız bu ani yükseliş küçük esnafı öldürür, kuyumcu şu an ne alım yapabiliyor ne satım, en ufak ticarette zararlı çıkma ihtimali çok yüksek.O soğan ekmek yeriz yine vazgecmeyiz diye sayılara sesleniyorum ya**ağımi yiyin şimdi