http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dolandırma Girişimi Mi Gerçek Mi ?

BartuEsen

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
78
54
18
Az önce bir numaradan arandım birçok sitede üyeliğim olduğundan kumar şikayetiyle dava açılcak sicilinize işlememesi için saat 5 e kadar 18 bin göndermeniz gerekiyor dediler o şekilde uzlaşıp dosyayı kapatırız dediler e devlete baktım hiçbir şey yok atanan uzlaşmacı da yok ve arkadaşa da aynısını yapmışlar bir sorun var mı sizce?

WilliamMunny

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,222
1,109
113
Kardeşim açmayın numaraları açmayın işi olan whatsapptan da ulaşır tanıdık olan bir yerden ulaşır spam filtresini açın zaten gösteriyor dolandırıcı şüphesi diye çağrı gelince ben hiçbir telefonu açmıyorum ne zararı olacak

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
870
113
Kardeşim açmayın numaraları açmayın işi olan whatsapptan da ulaşır tanıdık olan bir yerden ulaşır spam filtresini açın zaten gösteriyor dolandırıcı şüphesi diye çağrı gelince ben hiçbir telefonu açmıyorum ne zararı olacak
Cevabı evet olan çok soru soruyorlar alkollü değilken aciyorum

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,270
6,914
113
Benimde başıma geldi bi ara
"Parayı gönderdim" dedim "gelmemiş" dedi.
"anneni ara ona gönderdim o anlar dedim"
2 3 dk birbirimize sövüştük kapattık.

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,807
25,356
113
Az önce bir numaradan arandım birçok sitede üyeliğim olduğundan kumar şikayetiyle dava açılcak sicilinize işlememesi için saat 5 e kadar 18 bin göndermeniz gerekiyor dediler o şekilde uzlaşıp dosyayı kapatırız dediler e devlete baktım hiçbir şey yok atanan uzlaşmacı da yok ve arkadaşa da aynısını yapmışlar bir sorun var mı sizce?
Dost sen onları boşver ben işini 1e hallederim bende açığı var

Emell1”

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
136
40
28
Aynısı başıma geldi, dolandırıcı sakın inanmayın polisi aramıştım dolandırıcı onlar sakın inanmayın engelleyin demişlerdi

KraXLinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,575
1,054
113
arayanın numarasını atar mısın arayalım azıcık sövelim rahatlamak lazım

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
985
320
63
arayan numara 0850 545 lemi başlıyor saat 1 de benıde aradılar 17.580 tl:) gönder dıyolar krıpto hesabına bastım kufuru kapadı

HikoBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,064
367
83
Sağlam tokatçı