Kural basit girdiğin siteye yatırım yapmadan önce canlı desteği açacaksın live chat yazısını gördüğün an yatırım yapmadan kaçacaksınBiz iyice ustalastik ama yeniyetmeler çok
Feyz alsinlar
Bazı dolandiricilik hikayelerinizi paylasmanizi istiyorum
Ben bir tane buldum
Ekli dosyayı görüntüle 870779
sende dolandırılırsınKural basit girdiğin siteye yatırım yapmadan önce canlı desteği açacaksın live chat yazısını gördüğün an yatırım yapmadan kaçacaksın
En son 6 yıl önce wipbet tarafından hesabımdaki bakiye rulette sıfırlanarak dolandırıldım ilk ve son oldu hiçbir zaman googleda güncel link aratıp girmem aktif olduğum sitelere telegramları varsende dolandırılırsın
Sahte siteler genelde canlı destek hattı bölümü ile fazla uğraşamaz hepsinde aynı arayüz kullanılır birde site tasarımında ufak tefek değişiklikler olurBiz iyice ustalastik ama yeniyetmeler çok
Feyz alsinlar
Ben bir tane buldum
Telegram tek yolSahte siteler genelde canlı destek hattı bölümü ile fazla uğraşamaz hepsinde aynı arayüz kullanılır birde site tasarımında ufak tefek değişiklikler olur
Yeni yetmeler? İyi hoplatmışlar birde ders veriyorBiz iyice ustalastik ama yeniyetmeler çok
Feyz alsinlar
Ben bir tane buldum
Şikayetvardan aldımYeni yetmeler? İyi hoplatmışlar birde ders veriyor
sene 2013 yada 2014 olması lazım. Fake lisanslı siteler çok fazla var önüne gelen yeni yeni site açıyor çoğunda lisanssız tokat siteler. Sahte dekont yapıp hafta sonları şansımı deniyorum EFT yaptım para hesaptan çıktı şu oldu bu oldu diye deniyorum. Tokatçı site olduğunu bildiğim bi yere yatırdım parayı deyip sahte dekontu denedim. Adamlara öyle dominant baskı kuruyorum ki bu parayı oynucam diye attım ben şöyle oyuncuyum böyle oyuncuyum. Hesaba para geçti hani 500 lira ha o zaman için de öyle ahım şahım para değil. Para hesaba geçti 700 lira mi ne çekim verdim. Çekim verirken o zamanların en üst forumlarından birinde baya vakit geçiriyorum oradan şöyle üye getirecem böyle üye getirecem diye kafaladım ve beklenmedik anda para hesabıma geldi. 1-2 telefonla aradılar çat engelledim geçtim. Aradan 2-3 ay geçti tanımadığım numara wpden yazı yazıyor işte sen para yatırdım demişsin para yatırmamışsın sonra da paramızı aldın. Başına bela istemiyorsan parayı öde filan tehditvari yazılar. Telefonla direkt aradım dostum dedim sen kumar oynatıyorsun ve kumar parasını mı istiyorsun? Konuşmalar orada duruyor ben savcılığa suç duyurusunda bulundurcam 2012 torba yasasına göre kumar cezası artık sadece hapis biliyorsun bunu filan dedim. Yok arkadaşımın alacağı varmış o alamamış benim yazmamı istedi filan dedi. Arkadaşın mı kumar oynatıyor onu mu itiraf ediyorsun filan dedim. Telefonu kapattı ve engelledi. Sonra da en ufak iletişime geçen olmadıydı haha2016-2017 yıllarında x sitesinde hafta sonunda çok yogunluk oluyordu. Salı günü filan maillerini kontrol ediyorlardı sanırım birimler arası cuma-pazartesi arası paket oluyordu. Gece yatırım yaptım kaybettim. Sabah oldu para yok tabi gittim soyadımda ç harfini c olarak değiştirdim başka tc ile üye oldum. Gece dedim alkollüydüm yatırım yaptım hesabıma geçmedi bakar mısınız? Baktılar gerçekten havale var ve hesapta 0 işlem geçen para yok parayı yatırdılar. 2k parayı basketbolda tek oran basıp 3600 filan çektim. Baktım acaba 3.yü yiyecekler mi dedim. Dün yatırım yaptım hanım rahatsızlandı gelemedim filan falan. Böyle böyle 2k yatırdığım parayı 9 kere hesaplara geçirdim. Sonra salı günü öğle vakti 0532li bir numara aradı beni. Böyle böyle buradan arıyorum. Sen bizi enayi mi sanıyorsun filan dedi. Yok dedim ya ne alakası var derdiniz paraysa atayım parayı sinirlenmeyin dedim. Bizim derdimiz para değil sen orda burda bu siteyi siktim diye konuşacaksın biz dolandırılmayız dediler. Sonra konuşmayı arkada dinleyen birisi seni mermi manyağı yaparız bilgilerin elimizde ip adresin elimizde filan dedi sövdü sövdü kapattı. 30 dakika sonra siteye gittim canlıya bağlandım. 0532li numara beni aradı sanırım site yetkilisiymiş ben bu numarayı savcılığa vereceğim 1) yasa dışı kumar oynadığını söyledi 2)beni ölümle tehdit etti ama bunlarla uğraşmadan bana 10k para atarsanız sizi savcılığa vermem dedim. Canlı destekten engelledi. Sonra da sınırsız ban yedim. Benim soyadımla giriş yapan üyelerde çat çat ban yedi. Aradan 2-3 hafta geçti betpas sitesi aynı şekilde orada denedim 2. hesaba para geçti 3. hesaba denerken çat telefon çaldı. İşte betpastan arıyorum şudur budur. Ya arkadaşim dedim daha geçen haftalarda mermi manyağı yaparız seni diye dehdit edildim kim vurduya gideceğim bu gidişle dedim. Biz öyle şeyler yapmayız bir daha firmamızda çalışamazsınız dediler ver oradan da ban yedi ben ve bütün aynı soyisme sahip hesaplar. Güzel zamanlardı 3-5 tane daha var yazayım yaad edeyim yine yeni yeniden
Ben de anlatayımsene 2013 yada 2014 olması lazım. Fake lisanslı siteler çok fazla var önüne gelen yeni yeni site açıyor çoğunda lisanssız tokat siteler. Sahte dekont yapıp hafta sonları şansımı deniyorum EFT yaptım para hesaptan çıktı şu oldu bu oldu diye deniyorum. Tokatçı site olduğunu bildiğim bi yere yatırdım parayı deyip sahte dekontu denedim. Adamlara öyle dominant baskı kuruyorum ki bu parayı oynucam diye attım ben şöyle oyuncuyum böyle oyuncuyum. Hesaba para geçti hani 500 lira ha o zaman için de öyle ahım şahım para değil. Para hesaba geçti 700 lira mi ne çekim verdim. Çekim verirken o zamanların en üst forumlarından birinde baya vakit geçiriyorum oradan şöyle üye getirecem böyle üye getirecem diye kafaladım ve beklenmedik anda para hesabıma geldi. 1-2 telefonla aradılar çat engelledim geçtim. Aradan 2-3 ay geçti tanımadığım numara wpden yazı yazıyor işte sen para yatırdım demişsin para yatırmamışsın sonra da paramızı aldın. Başına bela istemiyorsan parayı öde filan tehditvari yazılar. Telefonla direkt aradım dostum dedim sen kumar oynatıyorsun ve kumar parasını mı istiyorsun? Konuşmalar orada duruyor ben savcılığa suç duyurusunda bulundurcam 2012 torba yasasına göre kumar cezası artık sadece hapis biliyorsun bunu filan dedim. Yok arkadaşımın alacağı varmış o alamamış benim yazmamı istedi filan dedi. Arkadaşın mı kumar oynatıyor onu mu itiraf ediyorsun filan dedim. Telefonu kapattı ve engelledi. Sonra da en ufak iletişime geçen olmadıydı haha
Sene yine 2013 yeni yeni üye ol 5 TL bonus mesajları yeni yeni boy gösteriyor. Tipo alt yapısında üyeliği açıyorsun pokerde birleştiriyorsun tabi o zamanlar yapan çok az. Hele ki pronet alt yapısındaki yerlerde sterlin hesabı açarsan 5TL yerine 5 sterlin veriyor ve 4 hesap açacağına 1 hesap açıyorsun mutlu oluyorsun 4x kazanmışsın gibi direkt. Sonra çok uzun sürmedi fixlediler zaten yada pokerden çat çat yakalamaya başladılar. Üyelik açmaya spam atmaya oradan alıştım resmi gazete de binlerce TC bilgisi var ikametgaha kadar sınırsız spamlanıyor. Sağlam siteye de gidiyorsun dolandırıcı siteye de kime denk getirirsen mantığıyla. Tabi canlı destekten aldığın için illa muhattap oluyorsun ve yaş aralığı neyse ona göre konuşmaya çalışıyorsun. Bir tane 30 yaşında kadın adına hesap açtım. Bonusu isterken adam abazanın teki geldiydi. Hani canımlı konuşan canlı destek mi olur? Ben de hemen adama yürümeye başladım bonusu aldım. Ama adam o kadar ısrarlı konuşuyor ki. Sonra dedim ben siteni beğendim para yatıracağım çat sahte dekont yaptım cuma günü akşamı adama yazdım. Adam dekonta bile bakmadan ''aramızda paranın lafımı olur canım'' diyerek parayı hesaba geçirdi. İyi kötü idare ettim sonra çekim talebi verme fırsatım oldu ama adam işte sesini duyayım parayı atacam filan diye darlamaya başladı. Gittim kız arkadaşa durumu anlattım böyle böyle işveli konuş para gelsin şu kadar senin diyerek konuştu. Adamlar parayı attı zaten aradan 1 ay geçmeden siteyi kapattılardısene 2013 yada 2014 olması lazım. Fake lisanslı siteler çok fazla var önüne gelen yeni yeni site açıyor çoğunda lisanssız tokat siteler. Sahte dekont yapıp hafta sonları şansımı deniyorum EFT yaptım para hesaptan çıktı şu oldu bu oldu diye deniyorum. Tokatçı site olduğunu bildiğim bi yere yatırdım parayı deyip sahte dekontu denedim. Adamlara öyle dominant baskı kuruyorum ki bu parayı oynucam diye attım ben şöyle oyuncuyum böyle oyuncuyum. Hesaba para geçti hani 500 lira ha o zaman için de öyle ahım şahım para değil. Para hesaba geçti 700 lira mi ne çekim verdim. Çekim verirken o zamanların en üst forumlarından birinde baya vakit geçiriyorum oradan şöyle üye getirecem böyle üye getirecem diye kafaladım ve beklenmedik anda para hesabıma geldi. 1-2 telefonla aradılar çat engelledim geçtim. Aradan 2-3 ay geçti tanımadığım numara wpden yazı yazıyor işte sen para yatırdım demişsin para yatırmamışsın sonra da paramızı aldın. Başına bela istemiyorsan parayı öde filan tehditvari yazılar. Telefonla direkt aradım dostum dedim sen kumar oynatıyorsun ve kumar parasını mı istiyorsun? Konuşmalar orada duruyor ben savcılığa suç duyurusunda bulundurcam 2012 torba yasasına göre kumar cezası artık sadece hapis biliyorsun bunu filan dedim. Yok arkadaşımın alacağı varmış o alamamış benim yazmamı istedi filan dedi. Arkadaşın mı kumar oynatıyor onu mu itiraf ediyorsun filan dedim. Telefonu kapattı ve engelledi. Sonra da en ufak iletişime geçen olmadıydı haha
inanırım var benim de multi hesaplarla bonus hunterlık yaptığımda kadınla kanka olduk benim hesapları o kontrol ediyordu bak bu hesabın bonus hakkı geldi yatırım yap. Bak bu hesaplara jest bonusu yüklüyorum bilgin olsun diyerekten. İşini bilen call çalışanları en sevdiklerimBen de anlatayım
Sitenin adını unuttum
Ama yani 20 yıldır varım bu oyunlarda
Çok da para yatırım
3 sene önce falan Siteden bir kadın Whatsapptan yazdı işte
Bize üye olun falan
Tamam dedim para yatıriririm
Günde o zamanın parasıyla iyi para yatırıyorum
Ama kayıp yok çapraz alıyorum başka altyapıdan kazanıyorum buradan kaybetsem bile
Kadın her yatirdigim para için komisyon alıyor işte
Kadın her gün para yatirinca hasta oldu bana.
Bir gün yazdım buna gel bir hafta tatile gidelim
İyi olur dedi
Devamını yazmayacam
Bu da en uç hikayem şu ana kadar yaşadığım