- 3,982
- 3,832
- 113
İtimat etme bana da çok geliyor
Hattı yeni aldim o yüzden şaşkınım henuz hic bir dolandirciinin elinde bu numara olmamasi gerekiyordu 😁İtimat etme bana da çok geliyor
Adam sana Kongo Cumhuriyeti den yazıyor şu konuları görmekten de sıkıldım iyice kanki ya biraz kafa çalıştırın artık
Muhtemelen dolandırıcı
Tek bir siteye vermen yeterli satılıp dağılması içinHattı yeni aldim o yüzden şaşkınım henuz hic bir dolandirciinin elinde bu numara olmamasi gerekiyordu 😁
Linke falan tıklama dolandırıcı
Bu mesaj hergün 4 5 kere geliyor PTT yi aradım itibar etmeyin biz @posta göndermeyiz diyor 😎
Ben de hem hattı yeni aldim hem de kargo bekliyorum. Yüzde yüz dolandirci eminim ama insanin akli gidiyor yine de ne b*ktan durumYurt.ci diye yapmış adam gönderi numarası bile vermiş birde kargo bekliyorum önemli bir evrak az daha düşüyordum. Hemen normal yurtiçi kargo girdim sorguladım öyle bir gönderi yok
Arkadaş Facebook üzerinden PTT AVM adı altında ucuz yağ alayım derken bu linke tıklayıp bilgileri girince 200k lik kredi kartından oluyordu son anda yırttı
Kanka bu kişiye özel dolandırıcı olabilir, iyilik akımıda olabilir. Bilemedim.Hattı yeni aldim o yüzden şaşkınım henuz hic bir dolandirciinin elinde bu numara olmamasi gerekiyordu 😁
Tabiki dolandırıcı.
Dolandırıcı