- 5,035
- 4,611
- 113
Ev rezaletti yaev bayağı kötüymüş yav 2 yapar racing akşam erkekleri 3.5 üstten kazandırdı karıları da kazandırır .d
Ev rezaletti yaev bayağı kötüymüş yav 2 yapar racing akşam erkekleri 3.5 üstten kazandırdı karıları da kazandırır .d
Tebrikler dost puhahq
1 gol daha gelir kanka bu maçta ilk yarı kim attıgı önemsiz oranı 3Ev rezaletti ya
Selam verdik borclu ciktik resmen puahhaa 0 im laknk 100 lira ateşle de şu elipsbetten 500 çekelim atarım çekince geri .d
Gelebilir de aynı maça oynamam daha1 gol daha gelir kanka bu maçta ilk yarı kim attıgı önemsiz oranı 3![]()
Kanka bu işler böyle bilmiyon mu selam vermeye gelmiyo 🤣Selam verdik borclu ciktik resmen puahhaa 0 im la
dumanbet 1k kod çekimi yapcaktım 675i 1.40 orana vurdum yattı az önce sonra neden düşük oran oynamıyon .dSelam verdik borclu ciktik resmen puahhaa 0 im la
Aynen kanka selam verdin gibi suan puahhaha aleykum selam puahhaKanka bu işler böyle bilmiyon mu selam vermeye gelmiyo 🤣
He ya lazim olunca ozellikle dusuk oran arayinca hep yatiyor tümbette cok yasadim cevrim bitecek 1.3 bulamiyoz yatiyozdumanbet 1k kod çekimi yapcaktım 675i 1.40 orana vurdum yattı az önce sonra neden düşük oran oynamıyon .d
onla muhabbetim var diye dedim 🤨Kanka bu işler böyle bilmiyon mu selam vermeye gelmiyo 🤣
He ya lazim olunca ozellikle dusuk oran arayinca hep yatiyor tümbette cok yasadim cevrim bitecek 1.3 bulamiyoz yatiyoz
Aldim bakalim 250 yap cek degilse atmazdin diye yorumladim
250 yap çek aynenAldim bakalim 250 yap cek degilse atmazdin diye yorumladim
Tebrikler
Bol şans dostum
Espirisine dedim la alınma 😃onla muhabbetim var diye dedim 🤨
Tebrik ederim 🙏