- 80,244
- 53,079
- 113
Barios girmis maalesef pugahaErhan kardeşimiz rulete girmemiş
Ödeme geldi
Barios girmis maalesef pugahaErhan kardeşimiz rulete girmemiş
Ödeme geldi
Eline sağlık kardeşimBenim ekibe ödülleri gönderilmiştir herkese bol şans.
Eyvallah dostum. Hedefe ulaştım bugün de batmadım çok şükür. Bir sürü de dağıtım yaptıkKesene bereket doktor daim olsun
Mesaji yazdim 3 sn sonra geldi @Barrios eline saglikBarios girmis maalesef pugaha
Doktor sen batar mısın ya 5 yıldır tanıyorum ben seniEyvallah dostum. Hedefe ulaştım bugün de batmadım çok şükür. Bir sürü de dağıtım yaptık
Hedef yarın da batmamak![]()
Su dağıtım olayina biraz ara ver uyku duzenim bozuldu doktorEyvallah dostum. Hedefe ulaştım bugün de batmadım çok şükür. Bir sürü de dağıtım yaptık
Uzun zamandır para hasreti çekiyorum hocam bende sizin gibiyim maalesef simdi bi rol yaparim gelirse biliyorsun devamını zaten puahaYalvarırım 3-5 demeden yap bişeyler ağabey
Hoca sende tazele seninle ben kendi payımı bölüşeyimEline sağlık kardeşim
Bol şans dilerim reisEyvallah dostum. Hedefe ulaştım bugün de batmadım çok şükür. Bir sürü de dağıtım yaptık
O götünü elleyen çocuk gibi elleyesim geldi hocamEstağfurullah ne kusuru yav bastacisin
AğlıyorumUzun zamandır para hasreti çekiyorum hocam bende sizin gibiyim maalesef simdi bi rol yaparim gelirse biliyorsun devamını zaten puaha
PquahahajabajabahO götünü elleyen çocuk gibi elleyesim geldi hocam
eksik olma
Batmamak için bonuslarla oyalan en iyisi daim olur umarimEyvallah dostum. Hedefe ulaştım bugün de batmadım çok şükür. Bir sürü de dağıtım yaptık
Ağlattın gece gece ağabey. Miktara bağlı eğer azsa oyna sen kazanirsan şey edersin dostHoca sende tazele seninle ben kendi payımı bölüşeyim
AttımAğlattın gece gece ağabey. Miktara bağlı eğer azsa oyna sen kazanirsan şey edersin dost
Şansın daim olsun tekrardan teşekkürlerEyvallah dostum. Hedefe ulaştım bugün de batmadım çok şükür. Bir sürü de dağıtım yaptık