- 2,813
- 1,833
- 113
Kesene bereket dostArkadaşlar para benden çıktı birazdan hak sahiplerini bulur. Herkese bol Şanslar
Kesene bereket dostArkadaşlar para benden çıktı birazdan hak sahiplerini bulur. Herkese bol Şanslar
Kesene bereketArkadaşlar para benden çıktı birazdan hak sahiplerini bulur. Herkese bol Şanslar
Sıkıntı yok terim kumar tüm algılarımızı bozdu.sende kusra bakmaHatırladım. Özür dilerim ağabey o sıra benim hatamdı
Losersin yarisi bana düşman fatihcigimBoşver bunları uyu sen
Erhan ağabey nasılsınBenim listede olanlara ödülleri gönderildi
kesene bereket @egehandro emeğine sağlık dostArkadaşlar para benden çıktı birazdan hak sahiplerini bulur. Herkese bol Şanslar
Kesene bereket doktor daim olsunArkadaşlar para benden çıktı birazdan hak sahiplerini bulur. Herkese bol Şanslar
Kesene bereket reis daim olsunArkadaşlar para benden çıktı birazdan hak sahiplerini bulur. Herkese bol Şanslar
Gerçekten ayıp yaptıkları, kalan yarısı niye düşman değil ayıp vallaLosersin yarisi bana düşman fatihcigim
Liste kapandı hocam yine her zaman ki gibi gec kaldınız maalesefErhan ağabey nasılsın
Bir daha olmasin puhshaSıkıntı yok terim kumar tüm algılarımızı bozdu.sende kusra bakma
Estağfurullah ne kusuru yav bastacisinSıkıntı yok terim kumar tüm algılarımızı bozdu.sende kusra bakma
PuahshshshsGerçekten ayıp yaptıkları, kalan yarısı niye düşman değil ayıp valla
Ödül geldi,,kesene bereket kral,,şansın kazancın bol olsun,,Arkadaşlar para benden çıktı birazdan hak sahiplerini bulur. Herkese bol Şanslar
Erhan kardeşimiz rulete girmemişBir daha olmasin puhsha
Yalvarırım 3-5 demeden yap bişeyler ağabeyListe kapandı hocam yine her zaman ki gibi gec kaldınız maalesef
Barrios girmis galiba shshsbErhan kardeşimiz rulete girmemiş
Ödeme geldi