- 8,011
- 3,956
- 113
en iyisi dostum kesiene bereketSeçtim 5 kişi bro daha önce secmediklerimden
en iyisi dostum kesiene bereketSeçtim 5 kişi bro daha önce secmediklerimden
Bırakmıyorlar görmüyor musunDuvara as o silahi duvara 😂
Gitme sakın gitmeKorkutmayin önümüzdeki ay 30 yaşında askere gidicem 6 ay bide düşünüp duruyorum zaten 😂
Gecen video gordum o muhabbeti anlamadim la ne alaka o puahha ben komando olarak yaptim puahhahaSen hangi bankada yaptın askerliği
Yooook birakmazlar 😄Bırakmıyorlar görmüyor musun
Bedelli işteGecen video gordum o muhabbeti anlamadim la ne alaka o puahha ben komando olarak yaptim puahhaha
Baştan sona bu kadar var mıydık vay anasınıSveldok
Hakan170
Snnsrml
Barrios
Dpvdsh
Murobaskan
Erhan2121
Kralsosyete
Titanelsidus
Saulalverez
Calypso
Butraqueno
Francestayn
Mrnpnn
Egehandro
Northe
Heineken
Athena
Allansaintmaximen
Furki3656
Sahgec
Zallihan
Zeisy
Ufuk08
Redkit1990
Valenciennes
Seyfettin önal
Yapabilirim
Hyper28
Cenk 55
Alın size hakkaniyetli liste. Takipbetmedim beb ama sizin içi en baştan 4. Adıma kadar ilanları yazdım gerisi size kalmış![]()
Yok çift lisans okudum polislik subaylik olursq gitmeyiz diye bekledik patladikKacak miydin
Guzel liste
Senin liste iyi gibi reis
La cift lisans yapsan bil max 25de biter. Sen 25de mi basladin lisansaYok çift lisans okudum polislik subaylik olursq gitmeyiz diye bekledik patladik
Rabbım hayırlısıyla sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin kardeşim,,Korkutmayin önümüzdeki ay 30 yaşında askere gidicem 6 ay bide düşünüp duruyorum zaten 😂
Bu gece bu tayfa roll costurur
Kanka gittiğin yere göre değişirYok çift lisans okudum polislik subaylik olursq gitmeyiz diye bekledik patladik
Haftaya 11 12 hali saha maçı kadrosu mu
Aman diyim polismis askermis girme o işeYok çift lisans okudum polislik subaylik olursq gitmeyiz diye bekledik patladik
Ben sol kanat geçerimHaftaya 11 12 hali saha maçı kadrosu mu