- 12,435
- 12,459
- 113
Onun canı sağolsun la o önemli değil. Bizi büyük dikenler var onlarin yanında ferdi adamlık dersi verirNe kadar aldı ki
Onun canı sağolsun la o önemli değil. Bizi büyük dikenler var onlarin yanında ferdi adamlık dersi verirNe kadar aldı ki
Bu sefer Kuma gömüp taşlarlarYine sen mi yapsan ilk rolde 1 mesaj birde şimdi 2 mesajla kapardık![]()
Nolur engelimi ac yalvarırımEngellenmiş içeriği göster konudan çık yalvarırım yanlışlıkla basıyorum sürekli
Veriyor la benimle de bi kere para muhabbeti olmuştu miktar azdı ama vermişti eninde sonunda hiç aramızda sorun olmadı pek para muhabbeti de yapmadık gerciBana da geri veriyo la geç veriyo ama veriyo
Ferdinin vicdani el vermez 3 hane ustuneOnun canı sağolsun la o önemli değil. Bizi büyük dikenler var onlarin yanında ferdi adamlık dersi verir
Bildirim gelince kaldırıcamNolur engelimi ac yalvarırım
Listede adım olmazsa payın ikiye bölünecek dost haberın olsunLa ne alaka 1 2 kisi olayi degilki senin dedigin puahha oyleyse zatende 2 mesaji olan la bastan sona takip eden arasi ucurum vardir yani biri 10 cikar digeri 30
Ama üzüldük beee 10 k dagıtım olan bir rolling kazanmış mutluyuz seçilmeyecegim üzüyorHafif karamsar bi yorum olmus
Ben herhangi birisi dm yazdığım zaman direkt yazar aslan kardeşim pazar gününe kadar 500₺ borç çıkar mıVeriyor la benimle de bi kere para muhabbeti olmuştu miktar azdı ama vermişti eninde sonunda hiç aramızda sorun olmadı pek para muhabbeti de yapmadık gerci
Nolursun uyu artık içtima yok mu sabah o alay komutanını bulmazsamVeriyor la benimle de bi kere para muhabbeti olmuştu miktar azdı ama vermişti eninde sonunda hiç aramızda sorun olmadı pek para muhabbeti de yapmadık gerci
Ben herhangi birisi dm yazdığım zaman direkt yazar aslan kardeşim pazar gününe kadar 500₺ borç çıkar mıdiye
10 kisi 1000 doktorÖdül dağıtımı nasıl olsun
10 kişi 1.000 TL
20 kişi 500 TL
Her iki dağıtım içinde dağıtımcı lazım onu ayarlıcaz
Benim hesap erorr veriyor
🙂 bu önemli
50 kişi 250₺Ödül dağıtımı nasıl olsun
10 kişi 1.000 TL
20 kişi 500 TL
Yalvarırım ferdiye de ödül gönderÖdül dağıtımı nasıl olsun
10 kişi 1.000 TL
20 kişi 500 TL
Ben yapayım dağıtımı tek tek okurum mesajlariÖdül dağıtımı nasıl olsun
10 kişi 1.000 TL
20 kişi 500 TL
10 kişi bin benceÖdül dağıtımı nasıl olsun
10 kişi 1.000 TL
20 kişi 500 TL
Kaç kişi için kaç para sen karar ver ibandan dağıtımı ben yaparım sıkıntı yokÖdül dağıtımı nasıl olsun
10 kişi 1.000 TL
20 kişi 500 TL