İşte gerçek liste dağılalim arkadaşlar
İşte gerçek liste dağılalim arkadaşlar
Kuzenlerini falanda yazsaydın kanka hfdhdf
Bak 3 kere borç verdim saatinde döndü bi kere de doğum gününde holiden çekip bana 500 attı sonra geri attım 🤣Ferdi sana hiç kendi parasıyla iyilik yaptı mi
@cips nerde
Onu pek tanimam@cips nerde
Laptopta degilim la yoksa ayarlardikta telde olmazYav sen yapsaydın ya şu işi Erhan 20’ye kadar saymayı bilmiyor ki daha 😅
Yan hesaplarımı yazdim dostum ne kuzeniKuzenlerini falanda yazsaydın kanka hfdhdf
Hafif karamsar bi yorum olmus@DoktorX tebrikler reis bu rollingi görsem gözümü ayırmazdım kaçırdık üzdü :/ neyse ki cok kişi kazanacak bari onlar mutlu olur
Demek ki adam seçiyor bana 7 aydır dönecek hala dönecekBak 3 kere borç verdim saatinde döndü bi kere de doğum gününde holiden çekip bana 500 attı sonra geri attım 🤣
Zar zor,,ite kaka,,inlete inlete,,,Kumar akıyor mu beyler
Şaşırdım aq sjdjwjshBak 3 kere borç verdim saatinde döndü bi kere de doğum gününde holiden çekip bana 500 attı sonra geri attım 🤣
Ne kadar aldı kiDemek ki adam seçiyor bana 7 aydır dönecek hala dönecek
milletten çarptıklarını atmıştır sanaBak 3 kere borç verdim saatinde döndü bi kere de doğum gününde holiden çekip bana 500 attı sonra geri attım 🤣
Bana da geri veriyo la geç veriyo ama veriyoŞaşırdım aq sjdjwjsh
Laptopta degilim la yoksa ayarlardikta telde olmaz
Buna heralde kimsenin itirazı yoktur @DoktorX
La ferdi kimseyi carpmiyor ki. Borc aliyor geri gec de olsa oduyormilletten çarptıklarını atmıştır sana