Birazdan 0-3 bile yazar bu hırtolarUlan illa şu totemi yapacaz gol için![]()
Birazdan 0-3 bile yazar bu hırtolarUlan illa şu totemi yapacaz gol için![]()
Farkettim,,ters totem haa,,,vayyyyyyyUlan illa şu totemi yapacaz gol için![]()
Bol şans kralArkadaşlar bugün maalesef dağıtım olmıcak
2 gündür haddinden fazla yüklendim hesaplara eror vermeye başladı. Yarına sağ salim çıkmam lazım o yüzden bugün hesapları kullanmıyorum
Kesene bereketArkadaşlar bugün maalesef dağıtım olmıcak
2 gündür haddinden fazla yüklendim hesaplara eror vermeye başladı. Yarına sağ salim çıkmam lazım o yüzden bugün hesapları kullanmıyorum
Buda bizim şansımıza dost canın sağolsun Tebrikler tekrardanArkadaşlar bugün maalesef dağıtım olmıcak
Şans seninle olsun be bebişim sen yinede paylaş takip edelim bizArkadaşlar bugün maalesef dağıtım olmıcak
Tebrikler doktorumArkadaşlar bugün maalesef dağıtım olmıcak
Bolşans DokTorHaydi Arsenal
Ciddiye alırlarsa iy 2.3 gol rahat atarlar diye düşünüyorum
Bol Şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 771593
DemistikGoll 0-1 trossard
Bol şanslar dilerim 🙏Haydi Arsenal
Ciddiye alırlarsa iy 2.3 gol rahat atarlar diye düşünüyorum
Bol Şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 771593
Elden aliriz doktor sorun yokArkadaşlar bugün maalesef dağıtım olmıcak
Kaç lirayla demiştin dostDemistik