Hoydaaa tıpçı vay be Bende tıbbi sekreterdim sağlık memuruydum ama pskoloji bozuldu kumara bu illete bulaştım maalesef 2018 de müstafi ayrıldımintörn yapıyorum dost asistan doktorum
Hoydaaa tıpçı vay be Bende tıbbi sekreterdim sağlık memuruydum ama pskoloji bozuldu kumara bu illete bulaştım maalesef 2018 de müstafi ayrıldımintörn yapıyorum dost asistan doktorum
Ankara dost 3.50 TLEkmek orda 5 tl mi daha mı ucuz
Ne gğzel yapım gereği hırs gereğinden fazla var bende o yüzden çok olumsuz etkiledi bu hrsım beni ve sonuç burdayız 😀otel arıyoruz iş bulmaya çalışıyoruz şimdide nerden nereye bay arladasbu illete bulaşmadım hiç aslında param varsa 200 300 atarım kaybedersem orda biter kumarım kazanırsam kar yapar çıkarım ötesi olmaz hiç
Bırakmaya bırakamıyorumda senin gibi olmak hayalim benimde su iş konusunu halledeyim önce at Çek yapıcam en güzeligenelde günlük harcadığım parayı geri çıkartıp bırakıyorum oynamayı atıyorum 100 lira harcadıysam bi siteye 100 lira atarım 200 300 yapar çekerim günü kurtarırım yani
antalya'da tanıdık otel sahibi var dost manavgatta istersen ilgilenirim, şartlarını falan bilmiyorum amaNe gğzel yapım gereği hırs gereğinden fazla var bende o yüzden çok olumsuz etkiledi bu hrsım beni ve sonuç burdayız 😀otel arıyoruz iş bulmaya çalışıyoruz şimdide nerden nereye bay arladas
Dost hayır demem tabiki hangi otel aceba birde sen arada kalmanı istemem boşver tanımadığın insana referans olma 😃ne olur ne olmaz dost düşüncen yeter ama cansınantalya'da tanıdık otel sahibi var dost manavgatta istersen ilgilenirim, şartlarını falan bilmiyorum ama
Seni allah gonderdi dost bende urfadayim antalya ya 1 haziranda gidecem otellerde iş aramayaantalya'da tanıdık otel sahibi var dost manavgatta istersen ilgilenirim, şartlarını falan bilmiyorum ama
Mükodünden bu saate kuponları atsam gülersiniz valla sahabete 200 attım %100 aldım bastım 1250 çektim , çekimden sonra vbet'e 200 attım 1500 çektim , tipoya 200 attım 2000 çekecez en kötü , hovardaya 200 attım o da çevrimde devam ediyo maks bi siteye atacağım para 200 lira galiba: D
Sende bendensinSeni allah gonderdi dost bende urfadayim antalya ya 1 haziranda gidecem otellerde iş aramaya
Mantıklı olan o zaten dostdünden bu saate kuponları atsam gülersiniz valla sahabete 200 attım %100 aldım bastım 1250 çektim , çekimden sonra vbet'e 200 attım 1500 çektim , tipoya 200 attım 2000 çekecez en kötü , hovardaya 200 attım o da çevrimde devam ediyo maks bi siteye atacağım para 200 lira galiba: D