- 1,097
- 330
- 83
Umarım sana yarar sonuç olurMaçta fena heyecan var.Ben Boston yener oynadım ama olmazsa bile şu verdiği heyecan yeter yemin ediyorum.Çok hoş bir ligsin sen NBA yensende yenilsende sağol Boston
Umarım sana yarar sonuç olurMaçta fena heyecan var.Ben Boston yener oynadım ama olmazsa bile şu verdiği heyecan yeter yemin ediyorum.Çok hoş bir ligsin sen NBA yensende yenilsende sağol Boston
Teşekkür ederim dost.Toronto her maç aynı senaryoyu çiziyor.Son çeyreği Toronto kadar berbat oynayan bir takım yok NBA da.Bostona güvendik güzel orandan yakaladık çok şükür sağol varol dost@Guerra06 tebrikler kral ben Boston 108,5 üst dedim 2 ve 3 çeyrek kolsuz oynadılar![]()
Toronto ya güvenmediğim için Boston a verdim ama 2 ve 3 toplam 42 sayı attılar son periyot 32 bazen ben kaybedecem sen kazanacan sen kaybedecen ben kazanacam bu işler böyle dostTeşekkür ederim dost.Toronto her maç aynı senaryoyu çiziyor.Son çeyreği Toronto kadar berbat oynayan bir takım yok NBA da.Bostona güvendik güzel orandan yakaladık çok şükür sağol varol dost![]()
bugünde öldüm anne@tahtalikoy bari birimizin ki tutaydı![]()
Sağlık olsun dost diğer sefere kazanırsın umarım canın sağolsunToronto ya güvenmediğim için Boston a verdim ama 2 ve 3 toplam 42 sayı attılar son periyot 32 bazen ben kaybedecem sen kazanacan sen kaybedecen ben kazanacam bu işler böyle dost![]()
Toronto - Montreal maçına 1 oyna şuan 0-1 yeniliyor ama yenecek iyi oranı var değerlendirSağlık olsun dost diğer sefere kazanırsın umarım canın sağolsun![]()