- 2,753

- 1,470

- 113

dogus reis 10-20 bizede salda belki katlarız seni düşürmez belki beni kurtarır katlarsam 😂40 saniye var fark 19 kapanır mı acaba bozdursam mı![]()
dogus reis 10-20 bizede salda belki katlarız seni düşürmez belki beni kurtarır katlarsam 😂40 saniye var fark 19 kapanır mı acaba bozdursam mı![]()
hadi sağol tebriklerneyse arkadaşlar güldük eğlendik elinize emeğinize sağlık ben işime dönüyorum sabah vizitleri başlıyacak birazdan , nöbetten sonra topluca göndereceğim (erkenden atmayımda basıp yatmayın) hepinizi seviyorum saygılar
Ben yazdim reispapara yazın
Tebrikler kardeşimneyse arkadaşlar güldük eğlendik elinize emeğinize sağlık ben işime dönüyorum sabah vizitleri başlıyacak birazdan , nöbetten sonra topluca göndereceğim (erkenden atmayımda basıp yatmayın) hepinizi seviyorum saygılar
sen yazcanmıhadi sağol tebrikler
Iyi çalışmalar kardesimneyse arkadaşlar güldük eğlendik elinize emeğinize sağlık ben işime dönüyorum sabah vizitleri başlıyacak birazdan , nöbetten sonra topluca göndereceğim (erkenden atmayımda basıp yatmayın) hepinizi seviyorum saygılar
helal100 yapıp çekildi.Teşekkürler @dogusustubal![]()
Harika kuponböyle bi kupon denemdim bakalım. totem takip 2 kişiye 50
Ekli dosyayı görüntüle 87178
Bugün sizin gününüz tebriklerböyle bi kupon denemdim bakalım. totem takip 2 kişiye 50
Ekli dosyayı görüntüle 87178
Ödül hesabıma geldi @dogusustubal a teşekkür ediyorum kazancının devamını diliyorumÖdüller yollandı @dogusustubal