- 1,073
- 476
- 83
Herkesin kuponu böyle rahat bi şekilde gelse ne güzel olur be stres olmadan hep böyle devam eder ins
clıppersa sayı atarına oynamıs o 121 atarmı suphelıGördüm recebim diğer arkadaşın konuda belirtmiştim hardcore olacağı belliydi![]()
bu admin baya sohbet bi etkinliğe katılmıştım dm den merhaba yazmıştı 30 dakika sohbet etmiştikkupon tutunca yine betsmove twitter adminine yazarım tuttu çukulatam diye![]()
aynen güzel sohbeti var canı sıkılınca falan yazıyo kaynatıyoruzbu admin baya sohbet bi etkinliğe katılmıştım dm den merhaba yazmıştı 30 dakika sohbet etmiştik
Kanka valla ben o maçta genel üstü alırdım.Çok zevkli bir maç olacağı belliydi öylede oluyorclıppersa sayı atarına oynamıs o 121 atarmı suphelı
şaşırmıştım baya sonucta ilk kez bir site ben yazmadan dm den yazmıştıaynen güzel sohbeti var canı sıkılınca falan yazıyo kaynatıyoruz![]()
aynen fena sırıtıyodu ısımlere bakınca sasırtmadı su ana kadar daKanka valla ben o maçta genel üstü alırdım.Çok zevkli bir maç olacağı belliydi öylede oluyor
Edirneye selam iletti Harden Erhanımfark 22 bilmem size ne ima ediyor
Ben arada vuruyorum sivri sinek mezarligina defnetcem sonraUlan mac bitsede tepemde gezen sivrisinekleri vursam 😁
şşşş🤫 1 2 3Edirneye selam iletti Harden Erhanım
Benim evin duvari gorsen komple sivri mezarligi reis😂Ben arada vuruyorum sivri sinek mezarligina defnetcem sonra![]()