- 2,181
- 466
- 83
Mesaj kuralimi vardi. Yarina 500u asariz ozaman sozumuz söz
ben dusundugunden daha zekiyim cocuk anlıyorum seni yani tuzlayarak sen ye ben böyle iyiyim😉Afiyet olsun bro tuzlu ye ama daha güzel![]()
Yok yok kardeşim bu rollde yok mesaj sayısıMesaj kuralimi vardi. Yarina 500u asariz ozaman sozumuz söz
Erhanımmmmm yapma ev müsait değil biliyorsun kahkaha içinben dusundugunden daha zekiyim cocuk anlıyorum seni yani tuzlayarak sen ye ben böyle iyiyim😉
bendende olabılerYok yok kardeşim bu rollde yok mesaj sayısıVarsada benden ekleme yapılsın sana
Farkındaysan ama ben öyle yazmadim ayıp olmasın diye onuda kastedmedim söyleyerek yinede sorryben dusundugunden daha zekiyim cocuk anlıyorum seni yani tuzlayarak sen ye ben böyle iyiyim😉
Recebim Harden raya oturursa şov olur.3 hücum harcadı tamguncel 69*59
Allahtan sacramentoda harcıoRecebim Harden raya oturursa şov olur.3 hücum harcadı tam![]()
Erhanımmmmm yapma ev müsait değil biliyorsun kahkaha için![]()
yorum kasmaHadi sakallı adam uçur bizi![]()
severımhoustonu mu destekliyoz şimdi gelirse herkese Fatma Aliye mi ben mi yanlıs gördüm yoksa
kulağımızın arkası kaldıgı için artık leb demeden seydişehir dinlenme tesisleri diyoruzFarkındaysan ama ben öyle yazmadim ayıp olmasın diye onuda kastedmedim söyleyerek yinede sorry
Sana 1kg Domates 1kg Salatalık 1 pakette cugaraymış aşk pastamhoustonu mu destekliyoz şimdi gelirse herkese Fatma Aliye mi ben mi yanlıs gördüm yoksa