- 2,753
- 1,470
- 113
reis bizde burda seninle beraber izledık heyecanladık port macında hatta uzun sure recepp ben götürdüm o ara neyse canın saolsun
reis bizde burda seninle beraber izledık heyecanladık port macında hatta uzun sure recepp ben götürdüm o ara neyse canın saolsun
cok uyuyo ama yayav kaos yaratma shellac uğraşıyo sonra adamada yazık .D
ben 2.5 senedir burdayım hayırdırSakin yanlış anlamayın ama biz ilk maçtan bu yana burdayiz sizde olsanız ben bişey demem
Tabi recepple bize eksta 10 tl çalışır demieyvallah yarın yine oynayacağım zaten yine kazanalım yine bölüştürürüz biz hergün burdayız hergün veriyoruz kupon<3
500 mesaj altı odul alamıyomus ahahahhahaTabi recepple bize eksta 10 tl çalışır demiyevmiye parası
Kardeş yapma lütfen yapma.Adamın kazandığı para 750 küsür 125 i zaten gözden çıkarıyor.Açgözlü free takılan insanlara tilt oluyorumTabi recepple bize eksta 10 tl çalışır demiyevmiye parası
Afiyet olsun bro tuzlu ye ama daha güzelben 2.5 senedir burdayım hayırdırşaka takip edenler alsın tabi lafımız yok ben makara yapayım diyomda herkes 50ye kitlenmiş skor yazıp duruyo salata diyorum bi afiyet olsun yok
Ahahah hakli isyan reis ben likemi atmistim afiyet olsun babindaydi😂😂ben 2.5 senedir burdayım hayırdırşaka takip edenler alsın tabi lafımız yok ben makara yapayım diyomda herkes 50ye kitlenmiş skor yazıp duruyo salata diyorum bi afiyet olsun yok
Bizim aramızda geçen bi muhabbet var di kardeş ona dayanarak diyorum ne alakaKardeş yapma lütfen yapma.Adamın kazandığı para 750 küsür 125 i zaten gözden çıkarıyor.Açgözlü free takılan insanlara tilt oluyorum
aa senin 500 mesaj olmamış ağla ahahahahaBizim aramızda geçen bi muhabbet var di kardeş ona dayanarak diyorum ne alaka
Alın teri var ama500 mesaj altı odul alamıyomus ahahahhaha
İkidir aynı espriye çekiyorsunda o dikkatimi çekti.Her neyse Hou Triple başladıBizim aramızda geçen bi muhabbet var di kardeş ona dayanarak diyorum ne alaka
Senin vip üyenim benaa senin 500 mesaj olmamış ağla ahahahaha![]()