- 2,753
- 1,470
- 113
bizede umut olun unutmayın n vallah nişandan geldim aralıksız takıp ediyom gömlek kravat
ucundan dönüyo hep won olmadan sevınmem portta görduk nerden gıdıoduharbiden he recebb hayırdır la sen böyle demezdin hiç akjlecqwjk
olum o nasıl matematik 30+30 = 60 (15+15=30) 60+30 = 90 ? diğer 10 lira bana mı bıraktınız sağol vallaSakin yanlış anlamayın ama biz ilk maçtan bu yana burdayiz sizde olsanız ben bişey demem
artık reco eski reco değilharbiden he recebb hayırdır la sen böyle demezdin hiç akjlecqwjk
Bende ilk mactan beri burdayim ama ortalarda olamadım ne deseniz haklısınızSakin yanlış anlamayın ama biz ilk maçtan bu yana burdayiz sizde olsanız ben bişey demem
Dostum 5 lira için denilmez yanlız o söylediğin ayıp kaçar birazSakin yanlış anlamayın ama biz ilk maçtan bu yana burdayiz sizde olsanız ben bişey demem
fatal error olduolum o nasıl matematik 30+30 = 60 (15+15=30) 60+30 = 90 ? diğer 10 lira bana mı bıraktınız sağol valla![]()
Olmadı de mı 100 e tamamlanmadi gözler pert olmuş napalimmatematık error![]()
erhanım nerde
ben erhanım ve guerraya 15 er atacam 20 yeter bana
Erhanda olsa gönlümüz şenlenirdi gerçekten kanka
salatasız olurmuerhan salata yapıyo olum maçı izlerken sakldsakldsad
Tmm onaylıyorum kirmayalim arkadaşları
Umarım kazanırsın gönlü güzel arkadaşımtamam + erhana'da ben cepten vereyim.
mac sonu konusalım ama ben secem bı kararsızlık olsuntamam + erhana'da ben cepten vereyim.
eyvallah yarın yine oynayacağım zaten yine kazanalım yine bölüştürürüz biz hergün burdayız hergün veriyoruz kuponTmm onaylıyorum kirmayalim arkadaşları
yav kaos yaratma shellac uğraşıyo sonra adamada yazık .Dmac sonu konusalım ama ben secem bı kararsızlık olsun![]()