- 42,718
- 12,609
- 113
zor olan macı aldık daha kolayı kaldı
Bi elini yüzünü yıka kankaO son hücumdaki kalp atışını tahmin edebiliyorum
![]()
rıversta ıyı bugunYada Westbrook![]()
du bı dusunemvalla titredim yahu gözüme çarpan takip eden 4 kişi var @recebb kabul edersen 2x50 yerine 4x25 yapayım. etmezsen cepten vercem sana bırakıyorum.
Biz recepp le basından beri burdayiz amavalla titredim yahu gözüme çarpan takip eden 4 kişi var @recebb kabul edersen 2x50 yerine 4x25 yapayım. etmezsen cepten vercem sana bırakıyorum.
gelsınde ne ıstıosan ne dıosan kabulumdu bı dusunem![]()
Herkes nasiplesin reis. 😍Biz recepp le basından beri burdayiz ama
bız secelım boleceklerımızı oyle cok ıyı olar kaosss@esennnemre sen ve receb'e vercem zaten ama kabul ederseniz 4x25 yapayım diğer arkadaşlarda gecenin bi saati burada çabaladılar sağolsunlar hak geçmesin size bıraktım onun için.
tamam size bıraktım tutsun @recebb ve @esennnemre alacaklar + 2 kişi siz seçinbız secelım boleceklerımızı oyle cok ıyı olar kaosss![]()
mac sonu once wonlatalımdatamam size bıraktım tutsun @recebb ve @esennnemre alacaklar + 2 kişi siz seçin
Ozmn bize 30-30 diğer 2 arkadaşa da 15-15 olsun benim fikrim@esennnemre sen ve receb'e vercem zaten ama kabul ederseniz 4x25 yapayım diğer arkadaşlarda gecenin bi saati burada çabaladılar sağolsunlar hak geçmesin size bıraktım onun için.
Recebim bugün garanticisinmac sonu once wonlatalımda![]()
matematık errorOzmn bize 30-30 diğer 2 arkadaşa da 15-15 olsun benim fikrim
sonu olmayan hıkayelerı sevmemRecebim bugün garanticisin![]()