- 108,616
- 82,479
- 113
O zaman tebrikler reis kazancın daim olsun@Daimon başkan kupon kazandı ödemeyi'de aldım ama sen bilirsin![]()
O zaman tebrikler reis kazancın daim olsun@Daimon başkan kupon kazandı ödemeyi'de aldım ama sen bilirsin![]()
yani ben maçı izledim ilk baronu rakip aldı sonra tekrar çıktı baron bu sefer benim takım aldı galiba ilk alınan baronu es geçmişleryanlıs sonuçlanıp mı çektinyoksa gerçekten kazanmıs mı
Bayram yaradıbuda egobet'in bayram için verdiği 10 spinden olan çekim.Ekli dosyayı görüntüle 85716
Az kısı var bıde neden olmasınÇekiliş olsun![]()
valla bayram boyunca spin veren bütün cacık sitelere inat egobet yine güzel veren oyunda spin değeri 75 kuruştan verdi mis gibi geldi , üstüne 50 tl yatırım yaptık spinin şartı vardı 50 tlyide 75 krdan basarken spine girdi , spin içinde 2 kere daha spin verdi 30 freespinden 240'a tamamladık çektik ama hala ödemediler.Bayram yaradı![]()
Olsun oderler daım olsunvalla bayram boyunca spin veren bütün cacık sitelere inat egobet yine güzel veren oyunda spin değeri 75 kuruştan verdi mis gibi geldi , üstüne 50 tl yatırım yaptık spinin şartı vardı 50 tlyide 75 krdan basarken spine girdi , spin içinde 2 kere daha spin verdi 30 freespinden 240'a tamamladık çektik ama hala ödemediler.