- 2,036
- 1,372
- 113
işten çıkartıldım cepte 1 kuruş para yok 5 gün sonra kız arkadaşımın doğum günü yanına gitmem gerekiyor ama 10 15k masraf olacak napacağım bilmiyorum konu açıp kafa dağıtmak istedim
Gecmis olsun uzuldum dost 😪işten çıkartıldım cepte 1 kuruş para yok 5 gün sonra kız arkadaşımın doğum günü yanına gitmem gerekiyor ama 10 15k masraf olacak napacağım bilmiyorum konu açıp kafa dağıtmak istedim
Telefon hattın faturalımıişten çıkartıldım cepte 1 kuruş para yok 5 gün sonra kız arkadaşımın doğum günü yanına gitmem gerekiyor ama 10 15k masraf olacak napacağım bilmiyorum konu açıp kafa dağıtmak istedim
Cepte 5k para vardı bi umut katlarız diye 2 günde bitirdik napacağım bilmiyorum dostGecmis olsun uzuldum dost 😪
EvetTelefon hattın faturalımı
Gecmis olsun sağlık olsunCepte 5k para vardı bi umut katlarız diye 2 günde bitirdik napacağım bilmiyorum dost
limit varsa puan kanka taksitle nakit cek
Nasıl bakıyoruz onalimit varsa puan kanka taksitle nakit cek
Adam cebimde tl yok diyor bu da dolarla kumar oyna diyor 😂😂😂😂😂Gardaş tek tavsiyem var bundan sonra kumarı sadece dolarla oyna madem burdasın belli ki bizdensin TL'ye veda et bak forumun halini görüyorsun aç millet aççççç
5 gün içinde 5k lazım doları bırakGardaş tek tavsiyem var bundan sonra kumarı sadece dolarla oyna madem burdasın belli ki bizdensin TL'ye veda et bak forumun halini görüyorsun aç millet aççççç
Sar Bir Çiftli iç gitsin kafa dağılırişten çıkartıldım cepte 1 kuruş para yok 5 gün sonra kız arkadaşımın doğum günü yanına gitmem gerekiyor ama 10 15k masraf olacak napacağım bilmiyorum konu açıp kafa dağıtmak istedim
Hattın nedir bayiden kankaNasıl bakıyoruz ona
TurkcellHattın nedir bayiden kanka
İşten çıkarıldığını kız arkadaşına şöyleki gerçek yüzünü görürsün...sıkma canını bulursun yeni iş kapisi hayırlısıyla..ayrıca 15 k doğum günü için harcamayı düşünmekte çok bonker davranış mi yoksa ....işten çıkartıldım cepte 1 kuruş para yok 5 gün sonra kız arkadaşımın doğum günü yanına gitmem gerekiyor ama 10 15k masraf olacak napacağım bilmiyorum konu açıp kafa dağıtmak istedim
Kank öyle ya benimde cebimde zırnık yok şuan dolarla oynadığım zamanda param eksik olmuyodu battık mı tam batıyoduk ama kazandık mı buranın ağasına tek atardım yaniAdam cebimde tl yok diyor bu da dolarla kumar oyna diyor 😂😂😂😂😂
Vardır limit o zaman yarın kontrol et kanka düzenlemiş ödüyorsun faturanıTurkcell
E tamam işte geçen stake bala göte 18 dolar verdi 3oaks da şans işte 300 dolar oldu boşver bizim 1000 yap 100 çekci sidikli siteleri aw5 gün içinde 5k lazım doları bırak