Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Doğum Günü Bonusu Hk.

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,884
3,085
113
Kavbet milyon atsan bile 30 tl maks veriyormuş

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,454
461
83
Vip sistemide var. Her vip yükseldikçe ödüllü görevler veriyormuş. Pek oynamıyorum ama promosyonda öyle yazıyor
Evet vip bölümleri var ama ben canlı desteğe sordugumda 12 ay boyunca yatırım yapdıgının baz alınıyormus heralde ona göre eklerler

Pesimdt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
339
105
43
Beyler Hepinize günaydın Ben 1.5 m yatırım yapan biriyim 12 ay boyunca bu tutarı yatıırm yapmışım bana doğum günü bonusu olarak tahmini ne verirler. Oynadığım site kavbet. Doğum günüme 20 gün kaldı canlı desteğe sordugumda yatırımların 12 ay toplamı baz alınıp hesaplanarak yatıyormuş sizdende bilgi alıyım dedim.
İstersen 50 milyon yatır günde doğum günü bonusu herkese sabit orda 30 TL

Mesutt38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,262
244
63
Evet vip bölümleri var ama ben canlı desteğe sordugumda 12 ay boyunca yatırım yapdıgının baz alınıyormus heralde ona göre eklerler
Aynen öyle. Güzel yatırımların varsa iyi bonus alırsın. 14 gün kaldı benimde

zuha97068

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
242
223
43
Beyler Hepinize günaydın Ben 1.5 m yatırım yapan biriyim 12 ay boyunca bu tutarı yatıırm yapmışım bana doğum günü bonusu olarak tahmini ne verirler. Oynadığım site kavbet. Doğum günüme 20 gün kaldı canlı desteğe sordugumda yatırımların 12 ay toplamı baz alınıp hesaplanarak yatıyormuş sizdende bilgi alıyım dedim.

kavbet 30tl veriyor 10x çevrim

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,690
4,579
113
Son 1 yılda kıtalar yer değişiyor ben yatırım ve 2 kat çekim yalan oluyor sallasam daha fazla salların
Parasız oynamayan ve son 12 ayda 3 milyon çeken birinin on gün önce deneme bonusu kovalayacagını sanmıyorum dostum ama sen kovalamıssın

Mete011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,368
853
113
Holi olsaydı güzel rakam eklerdi. Son bir yılda çok az yatırım olmasına rağmen 2 k ekleyip çekin yada oynayın demişlerdi

Kremaric

Üye
Yeni Üye
18
1
3
Holiganbet veya jojobet yatırım yapmış olsaydın
40-50 K eklerlerdi özellikle holiganbet çok iyi veriyor

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,724
704
113
Kanka bu ay bende kendimi aşmisim payco mft limit bitti havale 1.100.000 yatırım var sitelere bölüşümü yapmışım bakalım net bilgi aliriz