Verdim ya dostum 2 tane tek yukarı bak 😁@Dogukan59 hocam eskileri bırakalımda İZMİR Başlıcak tek ver tek![]()
Verdim ya dostum 2 tane tek yukarı bak 😁@Dogukan59 hocam eskileri bırakalımda İZMİR Başlıcak tek ver tek![]()
koca dağ benim dünkü çalışmamda tek çıktı zaten diğer hırçına güvenemiyorum nedense ama çok atta yazarızVerdim ya dostum 2 tane tek yukarı bak 😁
Hırçın geçilmez dostumkoca dağ benim dünkü çalışmamda tek çıktı zaten diğer hırçına güvenemiyorum nedense ama çok atta yazarız![]()
ya startta kalırsaHırçın geçilmez dostum
Kalmaz normal çıkar yarış tam ona göre gidecek sana bir at veriyim tabelada sen tek atamazsın ama bulundur tabelada 2 numara boraks ben onun yanına at yazmam çokta sürpriz çıkar bulundur kuponunda bende kuponumu buraya atarım oynayıncaya startta kalırsa
var zaten bende 4 at çıkarmışım tabelaya sıralamam 6-2-4-3 orasıKalmaz normal çıkar yarış tam ona göre gidecek sana bir at veriyim tabelada sen tek atamazsın ama bulundur tabelada 2 numara boraks ben onun yanına at yazmam çokta sürpriz çıkar bulundur kuponunda bende kuponumu buraya atarım oynayınca
yazdığın gibi gelsin
141 lira kupon dedigim gibi 7 numara kocadağ tek hepsi 3 ayak komple kapalı burada 2 at dışarda bura aslında 3 6 dışına çıkmazda neyseMaya hanım buranın bombası pencere bırakmışsın hocam sende![]()
pist ıslak bu pisti kim seviyorsa ters sonuçlar doğurabilir141 lira kupon dedigim gibi 7 numara kocadağ tek hepsi 3 ayak komple kapalı burada 2 at dışarda bura aslında 3 6 dışına çıkmazda neyse
4 plase ya ama 6 numaranın jokeyini gördün mü nasil at bindi rezillik yoksa 6 rahat gelirmiş 😁4 kazandı
pist çok kötü ya sulu4 plase ya ama 6 numaranın jokeyini gördün mü nasil at bindi rezillik yoksa 6 rahat gelirmiş 😁