Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dogru konuşmakta suçmuş

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,512
5,098
113
facebookta iki tane dogru yorum yaptık diye hesap kısıtlanmış ulkede dogru konuşmakta suç

26 Ağu 2025
Hesabına kısıtlamalar ekledik
Bunun anlamı

Tüm profillerin, Sayfaların ve grupların dahil yönettiğin her şey kısıtlandı.

vanbers

Maymun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
165
67
28
Doğru söyleyenin bir ayağı üzengide olurmuş

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,363
1,103
113
Forumca gerçekten çok üzüldük Facebook'un ayıbı bu takma kafana😂

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,495
1,262
113
facebookta iki tane dogru yorum yaptık diye hesap kısıtlanmış ulkede dogru konuşmakta suç

26 Ağu 2025
Hesabına kısıtlamalar ekledik
Bunun anlamı

Tüm profillerin, Sayfaların ve grupların dahil yönettiğin her şey kısıtlandı.
hocam benimde twiterda hiç bi paylaşımım olmamasına rahmen kısıtlandı bunların biriminde kafa güzel canı sıkılınca milleti banlıyolar heralde :)

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,319
6,596
113
Yok ondan değil bee millet x ve instagrama geçti ya bende şahsen faceyi 2010 da bıraktım
X ve Instagram kötüdür en güzel ,video kesit,film alıntıları, replikler belgeseller her zaman Facebooktadır insta ve Twitter kullanan insanları anlamıyorum Instagramda full tiktok abazalari iki shorts kaydır hep aynı şeyler Facebook candır.

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,512
5,098
113
X ve Instagram kötüdür en güzel ,video kesit,film alıntıları, replikler belgeseller her zaman Facebooktadır insta ve Twitter kullanan insanları anlamıyorum Instagramda full tiktok abazalari iki shorts kaydır hep aynı şeyler Facebook candır.
valla bende biraz gerçek olaylar falan ulke gundem diye takılıyodum kanka banladılar

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
aynen instagramda berkecanla damlacanın starbucks fotograflarını gormekten kustum ondan facede takılıyodum ama adaletsız yermiş
insanlar dogru oylama yaptıgı icin büro etkinlik yapmayacakmıs :d yine dogru yapanlar kaybetti(!)

Ekli dosyalar

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,476
2,635
113
İnstagram, twitter, facebook boş iştir. Tabi benim fikrimce

- İnstagramda mutsuz hayatını mutluymuşsun gibi göstermeye çabalarsın. Belki 50 foto çekilip tekini seçersin

- Twitter'da alakasız bir konu bile olsa sürekli Akp trollerini ve Adnan Oktar tarikatinin aklanma çabalarını görmekten artık gına gelir ve ben bu çöplükte ne arıyorum dersin

-Facebook ta boş iştir. O da instagram gibi bir ilüzyondur. Liseye giderken arkadaşlarım face fotomu beğensene, farkında değilmişim gibi çeksene, cigaramı yakarken çeksene gibi isteklerde bulunup dururlardı hiçbir anlam veremezdim. Doğal değil ki. Neden bu kadar kasıyorsunuz amk. Biraz doğal olun amk

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,654
3,823
113
İnstagram, twitter, facebook boş iştir. Tabi benim fikrimce

- İnstagramda mutsuz hayatını mutluymuşsun gibi göstermeye çabalarsın. Belki 50 foto çekilip tekini seçersin

- Twitter'da alakasız bir konu bile olsa sürekli Akp trollerini ve Adnan Oktar tarikatinin aklanma çabalarını görmekten artık gına gelir ve ben bu çöplükte ne arıyorum dersin

-Facebook ta boş iştir. O da instagram gibi bir ilüzyondur. Liseye giderken arkadaşlarım face fotomu beğensene, farkında değilmişim gibi çeksene, cigaramı yakarken çeksene gibi isteklerde bulunup dururlardı hiçbir anlam veremezdim. Doğal değil ki. Neden bu kadar kasıyorsunuz amk. Biraz doğal olun amk
Tipimiz yok insta kullanmıyoz fikrimiz yok twitter kullanmıyoz

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,476
2,635
113
Tipimiz yok insta kullanmıyoz fikrimiz yok twitter kullanmıyoz
İnstagramda herkes mutlu zaten. Yani insanların fotolarına baksan herkesin hayatı dört dörtlük :) Ne insta, ne face. Hiçbirisi gram doğal gelmiyor. İnsanlar neden bu kadar kasıyorlar kendilerini. Neysen osun işte