- 14,255
- 3,809
- 113
Triple oldu bak son attığıma 😂😂3-1 olsun double cekek @doghan197
Triple oldu bak son attığıma 😂😂3-1 olsun double cekek @doghan197
Bana bırakHer şey bu arada bu maçın bu setine bağlı evin alması lazım 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 131449
GördümTriple oldu bak son attığıma 😂😂
dost onca araya rağmen eski formundasın saygı duyulacak bir adamsınGördüm
bol şansHer şey bu arada bu maçın bu setine bağlı evin alması lazım 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 131449
Dınlendık dondukdost onca araya rağmen eski formundasın saygı duyulacak bir adamsın![]()
Benim. Takibi bıraktığım Clippers maçını bile takip ettin seviyorum seni başkanGördüm
Çok sağolasın iş güçten bir de borsaya merak saldım bir yandan onla uğraşıyorum bundaki kârı coinlere atıyorum açıkçası ama eyvallah güzel düşüncen için dost 🥰dost onca araya rağmen eski formundasın saygı duyulacak bir adamsın![]()
Ev alacak kuponlar wonlayacajHer şey bu arada bu maçın bu setine bağlı evin alması lazım 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 131449
sendeki bu pozitif bakış bende olsa çoktan köşe olmuştum reel de çok çabuk vazgeçiyorum geneldeDınlendık donduk![]()
Dallas sacmalamasa won cekerdıkBenim. Takibi bıraktığım Clippers maçını bile takip ettin seviyorum seni başkan
Kendı kuponumda bu pozıtıflık olmuosendeki bu pozitif bakış bende olsa çoktan köşe olmuştum reel de çok çabuk vazgeçiyorum genelde![]()