- 2,978
- 762
- 113
Hadi gelsin büyük kupon be
Evet evet olmadı tekrar deneriz zabahaa kadar burdayız 😂😂@doghan197 ilk kuponu wonlatttiktan sonra gerisi basit
Boştu o biraz 2.set -2.5 tan almıştım ondan ayıp olmasın diye tekrar oynadım 😂Tenıs lose @doghan197
Boştu o biraz 2.set -2.5 tan almıştım ondan ayıp olmasın diye tekrar oynadım 😂
zabahaaa gada burdayım zabhaa kadar olana kadar😂😂Evet evet olmadı tekrar deneriz zabahaa kadar burdayız 😂😂
Hedefi düzelticem birazdan çünkü yatırım farklı siteye yaptım ordan devam edicez başka bir hedefleHedefı duzelt bea cok fazka@doghan197
Wisla da şüphem hiç yokWisla bu raund kazandı güzel oldu
Nuke harita olarak bence CT avantajlı ama kötü gitti bir ara ondan ama bence de alırKötü başladı wisla ama ondan eminim
Dost şimdiden bol şanslar umarım kazanırsın ama cıtayı hedefı cok yuksege koymussun haberın olsun yınede kazanman dileğiyleKimler burda 🖐😇 Forumun açılışı şerefine rolling sözüm vardı onu yapalım umarım erken son olmaz...
guzel bi rakam belirle reissHedefi düzelticem birazdan çünkü yatırım farklı siteye yaptım ordan devam edicez başka bir hedefle
TamamdırHedefi düzelticem birazdan çünkü yatırım farklı siteye yaptım ordan devam edicez başka bir hedefle
Evet harita avantajı normalde CT dur ama Wisla ikisinde de ortada oynuyor bu haritada yakın geçer ama.wisla alır gibiNuke harita olarak bence CT avantajlı ama kötü gitti bir ara ondan ama bence de alır