- 6,975
- 2,912
- 113
Düzelir kanka ben umutluyum maç zaten içerde gibiBarem 186-187 lere düşerse iy düzelir gibi 194 e çıktı bı anda
Düzelir kanka ben umutluyum maç zaten içerde gibiBarem 186-187 lere düşerse iy düzelir gibi 194 e çıktı bı anda
bol sanslarSitede kârda olmama rağmen rolling bakiyesi ekleyen @İkasbet Destek e desteği için teşekkürler hedefe ulasirsak takipçi arkadaşimiza ulaşırız. Şimdiden bol şanslar...
bol sanslar
Evet savunmaya önem gosterirlerse biraz tempo düşerse 194.5 üst hayatta olmaz şuan barem 194 teDüzelir kanka ben umutluyum maç zaten içerde gibi
Teşekkürlerbol sanslar
Maçı açıcam birazdan kanka eve geçiyorum yorumlarım daha sağlıklı olur ozamanEvet savunmaya önem gosterirlerse biraz tempo düşerse 194.5 üst hayatta olmaz şuan barem 194 te
Böyle iyi iyiBarem 187 ye düştü güzel ama tabi bahçeşehir in de bir şeyler yapması lazım 😅
Kanka ac ac bende şuan izliyorum tempo yüksek anormal şutlar soktu manresa ve potaya hızlı gidiyorlar bahçeşehir iyi savunmaua başlar 3.per benceMaçı açıcam birazdan kanka eve geçiyorum yorumlarım daha sağlıklı olur ozaman
Futbol istediğimiz gibi nazar değmesin kankamDk 72 olmuş
Baskette 183 e düştü barem hadi bakalım şuan ortadaFutbol istediğimiz gibi nazar değmesin kankam![]()
Bol şans bromSitede kârda olmama rağmen rolling bakiyesi ekleyen @İkasbet Destek e desteği için teşekkürler hedefe ulasirsak takipçi arkadaşimiza ulaşırız. Şimdiden bol şanslar...
Valla şahsi fikrim on numara maçları bulmuşsun kankaBaskette 183 e düştü barem hadi bakalım şuan ortada
İyi başladık diyelim kankacim teşekkürlerValla şahsi fikrim on numara maçları bulmuşsun kanka
Kupon gelince burası insan dolar kanka hazırlıklı ol 😂😂İyi başladık diyelim kankacim teşekkürler